Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Viața nu se irosește cerșind atenția celor care te ignoră.Ea se trăiește dăruind iubirea celor care o merită.

Este frumos să ai o prietenă, un iubit sau un prieten cel mai bun, oricine cu care să te simți aproape, dar oricât de mult îi iubești, oricât de mult te iubesc, cât de bun ești, sunt totuși oameni pe care îi dorești în viața ta și nu oameni de care ai nevoie în viața ta. Știu că acest lucru sună dur și știu, este greu de spus chiar și pentru mine, dar nu vorbesc într-un mod emoțional, ci vorbesc pur și simplu din experiența mea.

Ai încredere în mine, odată ce acea persoană nu mai este disponibilă pentru tine, odată ce persoana respectivă încetează să vorbească cu tine, să îți trimită mesaje, să te sune așa cum obișnuia. Din momentul în care acea persoană începe să devină îndepărtată și poți simți că nu ești atât de aproape cum ai fost înainte cu această persoană și să realizezi că nu ești atât de aproape pe cât crezi că ai fost cu această persoană. Acea persoană nu se mai simte la fel cum te simți tu pentru ea. Din acel moment, acea persoană nu mai este pentru tine.Viața ta se va simți goală și tristă.Da, sunt de acord.Dar toate acestea sunt trecătoare.

Ideea mea este că oamenii se schimbă, lucrurile se schimbă și uneori nu îi poți învinovăți. Nu trebuie să te împiedici să te bucuri pe deplin de viața ta, limitându-ți fericirea și viața socială, este trist. Puteți întâlni o foarte mulți oameni noi și face foarte multe activități noi.Nu alegeți să vă concentrați prea mult pe cineva anume.

Viața nu se irosește cerșind atenția celor care te ignoră.Mai ales dacă sunteți tineri, relațiile vor veni și vor merge cu adevărat repede, nu luați lucrurile prea în serios și nu vă fie frică să ieșiți din zona dvs. de confort și să vă asumați riscuri.Și doar pentru că doriți să vă îmbunătățiți viața nu înseamnă că trebuie să începi să iei totul în serios.

Viața se concentrează pe tine.Viața se trăiește dăruind iubirea celor care o merită.Celor care nu renunță la tine sau nu încetează să încerce vreodată.Celor care își doresc să te facă fericit și care te învață ce este iubirea.

loading...

Add comment