Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu irosi mesajele cu cei care nu le citesc Nu irosi cuvintele cu cei care nu le ascultă.Nu-ți irosi viața cu cei care nu te apreciază.

Viața se simte uneori foarte lungă, iar alteori o zi se simte câteva secunde.Timpul nostru pe pământ este trecător și, pe măsură ce îmbătrânim, devenim din ce în ce mai conștienți de acest fapt. Deși poate fi mai ușor de spus decât de făcut,toate rănile, necazurile și dezamăgirile din trecut sau prezent nu ar trebui să ne oprească să trăim momentele frumoase în căutarea fericirii noastre. Fiecare zi este a doua șansă de a face o schimbare în bine și ar trebui să folosim această ocazie pentru a ne exprima într-o manieră mai pozitivă și a ne înconjura de oameni pozitivi.

Fă ceea ce-ți place în viață și dă tot ce ai mai bun.Fie că este vorba de afaceri sau de un meci de fotbal, teatru sau orice altceva.Dacă nu îți place ceea ce faci și nu poți oferi tot ce e mai bun, ieși din asta.Viata este prea scurta pentru a face ceea ce nu-ți place să faci.Viața este prea scurtă pentru a te gândi la lucruri pe care nu le vei avea niciodată. Viața este prea scurtă pentru tristețe. Viața este prea scurtă pentru lacrimi.Nu număra niciodată ziua, nu număra niciodată anii.Viața este prea scurtă pentru a o irosi cu oameni care nu te apreciază. Viața este prea scurtă pentru război. Viața este un cadou, nu-l irosi.

Vine un moment în viața ta când trebuie să dai drumul la toată drama fără rost și a oamenilor care o creează.Nu irosi mesajele cu cei care nu le citesc. Nu irosi cuvintele cu cei care nu le ascultă.Înconjoară-te de oameni care te fac să râzi atât de tare încât uiți de rău și să te concentrezi numai asupra binelui.Nu lăsa zgomotul opiniilor celorlalți să îți înnebunească vocea interioară. Și cel mai important, ai curajul să îți urmezi inima și intuiția.

Viata este prea scurta.Râzi cât poți, cere-ți scuze când trebuie și dă drumul la tot ceea ce nu te face fericit.Iubește profund și iartă repede. Dă totul și nu ai regrete. Viața este scurtă pentru a fi nefericit. Trebuie să iei binele cu răul, să zâmbești când trebuie, să iubești ceea ce ai obținut și să-ți amintești mereu ce ai avut.Învață din greșeli și nu regreta niciodată.Oamenii se schimbă și lucrurile merg prost. Dar întotdeauna amintește-ți că viața continuă.

loading...

Add comment