Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu contează cine te-a făcut să plângi,cine contează este cine te va face să zâmbești din nou

Este un lucru greu, să fii fericit după ce inima ți-a fost frântă.Când cineva te rănește sau te face să plângi, simți că te va afecta pentru totdeauna.Te simți trist și vulnerabil. Este greu de imaginat că viața se va simți din nou normală și fericită. Te simți atât de jos încât îți pierzi orice speranță că vei mai zâmbi din nou și vei mai vedea partea luminată. Deși nu sunteți mulțumit de acest fapt, este unul cu care ați acceptat și ați început să vă simțiți confortabil.

Totuși, când te aștepți cel mai puțin, se întâmplă ceva magic: întâlnești pe cineva nou. Întâlnești pe cineva care te face să te simți nou și strălucitor. Te fac să te simți demn și vei simți tot ceea ce nu ai simțit în acest timp. Te va face să zâmbești și îți va aduce lacrimi în ochi pentru că nu ai crezut niciodată că acest lucru se va întâmpla din nou.Râzi, simți bucurie și nu-ți vine să crezi.Zâmbetul pe care l-ai pierdut cândva devine contagios și înflorește din nou.Zâmbești la sunetul numelui lor, zâmbești privirea din ochii lor și zâmbești la senzația pielii lor. Este atât de minunat.

Cine contează este cine te va face să zâmbești din nou.Cine te va face să te simți în sfărșit fericit.Ei au restabilit speranța că viața se îmbunătățește și înflorește odată cu ei. Ei îți reamintesc că toate rănile tale pot fi vindecate.Ei înțeleg că ai un trecut – au și unul – dar sunt mai fascinați de viitorul tău pentru a-l îngriji.Ei vor face soarele să răsare acolo unde este întuneric.Ei îți vor aminti că sunt propria ta lumină.Ei îți vor aminti că a fi fericit este mult mai bun decât a fi rănit sau trist.Vei uita de cei care te-au rănit și ei nu vor mai conta pentru tine.Vei uita de cei care te-au făcut să plângi și să suferi.

Încheie fiecare zi cu iertare şi un gând bun.Nu contează cât de grea este viața, prin câte suferințe ai trecut, mâine ai ocazia să o faci mai bună.Fii bun și lucrurile bune ți se vor întâmpla.

loading...

Add comment