Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Semnele care îți arată că îngerul tău păzitor încearcă să te contacteze

Este de părere comună că fiecare dintre noi a ajuns pe această lume pentru a îndeplini o misiune.De asemenea, se crede că fiecare dintre noi a primit un ghid spiritual pentru a ne asigura că nu ne abținem de la scopul nostru atribuit. Aceștia sunt îngerii noștri păzitori.Chiar dacă sunt aici pentru a ne ghida, nu este posibil ca ei să se manifeste în dimensiunea noastră, deoarece provin dintr-un loc care este foarte diferit de al nostru. Îndrumarea angelică vine de obicei sub formă de vise, semne, indicii și indicii care servesc la informarea direcției corecte.

A fi capabil să identificăm semnele îngerești ne va ajuta să ne sincronizăm mai bine cu îngerul nostru păzitor.

1. Pana albă.
Îngerul tău păzitor îți poate aduce o pană albă care este numită „carte de apel” pentru a anunța că este în jur. O pană albă este un semn, ceea ce înseamnă: „Suntem aici pentru tine să te sprijinim; nu sunteți singuri.”Acest semn apare în mod normal când sunteți la nevoie.De obicei, veți găsi aceste pene în cele mai multe locuri neașteptate sau într-un loc în care rar vedeți păsări albe.

2. Curcubeu.
Un curcubeu este un simbol comun al iubirii divine. Ori de câte ori ați solicitat intervenția divină la problemele dvs. sau ați solicitat în mod special asistență angelică, puteți vedea în scurt timp un curcubeu. Un curcubeu în jurul lunii, un curcubeu dublu sau un curcubeu într-o zi fără ploaie sunt simboluri mai puternice ale prezenței angelice.

3. Găsirea banilor.
Găsirea banilor sub formă de bancnote sau monede,este, de asemenea, un semn al prezenței îngerești. În mod normal, acest lucru se întâmplă atunci când sunteți supărat pentru o problemă financiară. Valoarea monedelor nu ar putea însemna nimic semnificativ pentru a vă rezolva problema financiară, dar este o încercare a îngerului vostru păzitor să vă atragă atenția și să vă conștientizeze cu privire la alte semne angelice care vă pot ajuta în cele din urmă să vă rezolvați problemele.

4. Mirosuri speciale.
Ați experimentat vreodată arome minunate mai aproape de dvs., dar nu ați găsit o sursă care să o emită. Aceste arome sunt mai ales similare cu mirosul trandafirilor.Uneori, s-ar putea să miroși ceva care să-ți scoată amintirile din copilărie, care are o legătură de mistere pe care nu le-ai putea da seama. În mod normal, aceste experiențe au loc atunci când îngerul tău păzitor se află la o distanță foarte mare față de tine.

5. Nori.
Ați văzut vreodată o formare de nori care arată ca o inimă, floare, aripi de înger? Ei bine, acesta este, de asemenea, un semn comun al îngerilor tăi păzitori pentru a-ți atrage atenția și pentru a-ți aminti despre existența unui loc ceresc deasupra ta.

6. Voci.
Dacă ați ales unul sau câteva dintre semnele de mai sus, veți putea experimenta semne mult mai puternice, cum ar fi voci. Aceste voci ar putea fi fie un mesaj brusc pe care îl primiți în minte sau o șoaptă reală pe care o auziți prin ureche. Audierea îndrumării este cel mai frumos semn din toate lucrurile și vă va oferi mai mult confort, îndrumare și sentimentul de liniște.

loading...

Add comment