Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dumnezeu poate schimba tristețea în fericire,sărăcia în bogăție,plânsul în râs și încercările în binecuvântări

Promisiunea Domnului este să ne conducă, să ne transforme mâhnirea și întristarea noastră, să ne aducă bucurie, bogăție și fericire în schimb.Întristarea este ca o rană deschisă pentru totdeauna și ne jelim de ceea ce se pierde dincolo de orice recuperare. Se poate schimba asta cu adevărat? Întristările cu adevărat adânci, precum pierderea tragică a cuiva pe care o iubim … cum pot fi aceste dureri transformate în bucurie?

Chiar nu înțelegem ce înseamnă asta. Acestea sunt întristările cu care facem un anumit tip de „pace”, după o vreme. Lumea ne spune să „continuăm cu viața” și să uităm și, în sens, trebuie să facem acest lucru, trebuie să „continuăm” doar pentru a supraviețui. Dar nimeni nu uită cu adevărat de necazurile adânci. Învățăm să le purtăm cu noi. Găsim o modalitate de „a ne împăca” cu ei. Trăim cu răni deschise.

Dar dacă avem cu adevărat credință în promisiunea Domnului, atunci avem și ceva mai mult. Avem speranță. În credință și în speranță, știm că Dumnezeu ne-a făcut întristările noastre.Aceștia sunt încercările sale pentru noi.Dumnezeu este totul pentru noi. Dumnezeu este iubire.El este atotputernic.El este singurul care are puterea de a schimba tristețea în fericire, sărăcia în bogăție, plânsul în râs și încercările în binecuvântări.El ne scoate uneori în cale obstacole și momente grele deoarece știe că vom reuși să trecem prin ele.Cât timp Dumnezeu este alături de noi putem lupta cu orice ne scoate în cale viața.Cât timp Dumnezeu este alături de tine. nimeni nu te poate doborî.

Viața noastră este darul lui Dumnezeu pentru noi.Modul în care o trăim este darul pe care noi îl facem lui Dumnezeu.Să ne trezim în fiecare dimineața știi că El este de partea noastră este suficient.Doar cu ajutorul Lui putem realiza tot ce ne dorim în viață.Iubirea Lui față de oameni este infinită.Atunci când Dumnezeu ne arată partea frumoasă a vieții, partea urâtă începe să dispară.Dacă începem să ne uităm la viață cu bucurie, tristețea începe să dispară.Dumnezeu intervine în viața noastră chiar şi atunci când toate speranțele sunt pierdute.Iubirea Lui schimbă oamenii.Cand nu mai poti spera, cand nu mai poti vedea nimic, Dumnezeu iti spune: ai incredere in Mine, Eu sunt cu tine!

De aceea, noi îi spunem: Te iubesc Dumnezeul meu! Tu esti puterea mea!

loading...

Add comment