Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O femeie „ieftină” poate fi recunoscută după aceste 7 semne

Ei bine, să nu vă gândiți că ne referim aici la bogăția financiară sau la numărul mașinilor scumpe din garaj.„Ieftinătatea” este principalul defect al femeilor din zilele noastre.Și iată cum poate fi aceasta recunoscută cu ajutorul următoarelor semne.

 1. Obsesia pentru mărci scumpe.
  O astfel de femeie nu își poate imagina viața fără mărci celebre. Văzând o etichetă a unui brand proeminent o face cu adevărat fericită. În același timp, nu are niciun gust, așa că revistele lucioase sunt singura ei îndrumare în lumea modei.
 2. Bărbatul potrivit – portofelul plin.
  O astfel de femeie are o percepție deformată asupra bărbaților.Ea îi evaluează stric în ceea ce privește dimensiunea portofelului și ceea îi poate oferi.Dacă nu îi îndeplinește așteptările financiare, nici nu se uită la el. O femeie ieftină nu își va plăti niciodată singură nota de plată într-o cafenea.
 3. Atitudinea aroganță.
  O astfel de femeie disprețuiește oamenii obișnuiți. Într-un restaurant sau în alte locuri publice, își sporește stima de sine prin a se aventura celor care, după părerea ei, sunt inferiori ei.
 4. Pentru ea, aspectul este tot ce contează.
  Aspectul ei este cel mai sfânt.Ea nu va rata nici o ocazie de a apărea în cele mai scumpe ținute și de a-și face cele mai noi îmbunătățiri estetice.Are mereu machiaj de seară, chiar și atunci când este bolnavă sau scoate gunoiul afară. Ori de câte ori este posibil, ea încearcă să-și expună pieptul și corpul.
 5. Atitudinea față de rădăcinile ei.
  Inutil să spun că acest tip de femei provin cel mai adesea dintr-o familie cât mai obișnuită, nu că este ceva în neregulă cu asta.Dar este teribil de jenată de originile ei. Ea se luptă să creeze o imagine a unei familii înstărite. Dacă vine dintr-un oraș mic, vorbește des despre oamenii ei cu dispreț.
 6. Vrea să pară ceea ce nu îi.
  Ea ia împrumuturi pentru a cumpăra haine de blană, mașini scumpe sau cel mai recent telefon apărut. Cu ajutorul acestor obiecte, speră să-și sporească simțul valorii și semnificației în rândul lumii.
 7. Fidelitate? Pentru ea nu contează așa ceva.
  O astfel de femeie nu știe să fie credincioasă/fidelă. Chiar dacă și-a luat un bărbat bogat, de îndată ce va întâlni un pretendent mult mai bogat, îl va părăsi imediat.
loading...

Add comment