Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Crește-ți fiul cu multă înțelepciune.9 sfaturi de aur

Creșterea unui copil nu va fi ușoară la nici o vârstă.De aceea, noi vom prezenta în continuare 9 sfaturi de aur pentru a-ți crește fiul cu multă înțelepciune.

 1. Niciodată nu râde de fiul tău.
  Nu vom fi întotdeauna părinții perfecti.Mai și greșim, dar atunci trebuie să știm să ne cerem scuze.Nu-l lua în râs pe fiul tău și nu îți bate joc de el niciodată, pentru că el își va amintit apoi.Discutați emoțiile și sentimentele voastre împreună, sprijină-l în tot ceea ce vrea să facă, chiar dacă uneori vor mai fi câteva lacrimi pe parcurs.
 2. Răspunde-i la toate întrebările.
  Copiii sunt curioși în mod natural despre modul în care funcționează lumea, ceea ce înseamnă că pun o mulțime de întrebări.Copiii pun o mulțime de întrebări greu de răspuns, dar aceste întrebări pot stârni conversații grozave care creează încredere.
 3. Petrece timp de calitate cu fiul tău.
  Cel mai bun lucru pe care îl poți oferi copiilor tăi este timpul tău. Fii acolo pentru ei. Indiferent cât de ocupat ești, fă-ți timp și pentru fiul tău.Joacă jocuri, distrează-te, planifică-te și fă lucruri împreună.Este foarte important să petreceți timp împreună.
 4. Laudă-l.
  Lauda și încurajarea ta îl va ajuta să se simtă bine cu el însuși. Acest lucru îi va crește respectul de sine și încrederea. Folosind laudele, îi arăți copilului tău cum să gândească și să vorbească pozitiv despre el însuși. Îl ajuți să învețe cum să recunoască când se descurcă bine și să-și dea seama când greșești și nu este bine ceea ce face.
 5. Oferă-i dragoste necondiționată.
  Dragostea și căldura ta sunt ingredientul de bază pentru bunăstarea și fericirea copiilor tăi.Cu cât copiii se simt mai iubiți de tine, cu atât te vor asculta și vor învăța.Oferă-i fiului tău iubire necondiționată, îmbrățișări, sărutări și cuvinte dulci.
 6. Sprijină-i orice vis.
  Fiecare copil are un vis la ceea ce vrea să fie atunci când va crește, la fel cum ai făcut și când erai copil. Ajută-l să-și realizeze visul și spijină-l în tot ceea ce face.
 7. Ține-te de promisiuni.
  Respectă întotdeauna promisiunile pe care le faci fiului tău.În felul acesta îl înveți pe micuțul tău să fie responsabil și priceput. Nu spuneți niciodată lucruri pe care nu le puteți face.Dacă tot spui lucruri pe care nu le faci niciodată, copiii tăi nu te vor asculta niciodată și nu te vor lua în serios.
 8. Ascultă-l întotdeauna.
  Comunică, față în față cu fiul tău.Comunicarea este foarte importantă, daoarece îmbunătățește legătură dintre fiu și părinte. Încurajează-l să vorbească cu tine, astfel încât să îți poată spune ce simte și gândește.Fii capabil să asculți și să răspunzi într-un mod sensibil la tot felul de lucruri.
 9. Fii întotdeauna de partea lui.
  Disciplinați-vă fiul prin faptul că este un model și o influență bună.Copiii sunt o reflecție a părinților și a ceea ce văd în jur. Dacă vrem să ne schimbăm reflecțiile, trebuie să ne schimbăm pe noi înșine.Nu striga la el și nu-l judeca sau pedepsi, deoarece acest lucrur îl va afecta mai apoi.
loading...

Add comment