Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Lacrimile sunt cuvinte ce inima nu le poate rosti. Lasă-le să curgă atunci când simți nevoia

Lacrimile nu încep sau se termină lângă ochii tăi.Lacrimile încep când gura se închide, deoarece rămâi fără glas, apoi se mișcă în jos și îți depășesc inima într-o încleștare strânsă cu pumnul, iar norocoșii puțini știu că se sfârșesc atunci când inima a fost mângâiată în așa fel încât cum au făcut lacrimile mai devreme, rămâi din nou fără cuvinte.

O inimă plânge din cauza unei dureri care a distrus-o.Dar când o inimă strigă, nu există cuvinte, nici o voce.u există nicio explicație auzită – corzile vocale sunt oprite.Pur și simplu, lacrimile sunt orice dovadă a tot ceea ce se pierde.Lacrimile sunt cuvinte pe care inima nu le poate spune.De multe ori, lacrimile ne permit să evităm emoții pe care gura nu le poate procesa.Cred că sunt esențiale pentru bunăstarea noastră.Lacrimile exprimă sentimentele pe care cuvintele nu le pot exprima.

Deși oamenii simt o diferență profundă între fericire și tristețe, corpul nu face, de cele mai multe ori, o distincție.Situații intense de orice fel pot provoca lacrimile și este important să le lași să curgă atunci câând simți nevoia, pentru a rămâne sănătos și pentru a elibera stresul.Atunci când plângi, se simte o senzație de eliberare, o modalitate de a curăța emoțiile, astfel încât să nu se depună în corpul nostru ca simptome de stres, cum ar fi oboseala sau durerea. Plânsul ne face să ne simțim mai bine, chiar și atunci când o problemă persistă. Pe lângă detoxifierea fizică, lacrimile emoționale vindecă inima.

Încercați să dați drumul concepțiilor învechite, neadevărate despre plâns. Este bine să plângi. Este sănătos să plângi. Acest lucru ajută la lichidarea emoțională a tristeții și a stresului. Plânsul este, de asemenea, esențial pentru a rezolva durerea atunci când valurile de lacrimi vin periodic asupra noastră, după ce experimentăm o pierdere. Lacrimile ne ajută să procesăm pierderea, astfel încât să putem continua să trăim cu inimile deschise. În caz contrar, suntem pregătiți pentru depresie.Lasă-ți lacrimile să curgă pentru a purifica stresul și negativitatea.Cu toate acestea, uneori plânsul frecvent poate fi un semn al depresiei.Dacă acesta apare foarte des, fără niciun motiv aparent, începe să afecteze activitățile zilnice și să devină incontrolabil, ar trebui să vizitați un medic.

loading...

Add comment