Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Căminul fără iubire este ca o Biserică fără Dumnezeu

Majoritatea cuplurilor se căsătoresc din dragoste. Cu toate acestea, este posibil ca partenerii să nu mai simtă dragostea. Căsătoriile iubitoare care durează mult timp au în general parteneri conjugali care se angajează să lucreze cu sârguință la relația lor. Căsătoriile care au o comunicare slabă și nu își consolidează în mod constant legăturile emoționale sunt mai susceptibili să se regăsească într-o căsătorie fără iubire în timp.

Căsătoriile fără iubire tind să fie lipsite de bunătate, bucurie și pasiune. Deși este posibil ca soții și soțiile să experimenteze o schimbare bruscă de viață care afectează în mod negativ relația lor, multe persoane care raportează că sunt într-o căsătorie fără iubire recunosc că pur și simplu au uitat să se concentreze pe relația lor. Preocuparea cu grijile vieții, cu copiii sau cu o carieră îi poate jefui pe partenerii de căsătorie din timpul necesar pentru a-și hrăni relația.Dragostea nu este tot ce ai nevoie într-o căsătorie.Există trei chei ale unei relații de durată. Dragostea poate fi importantă, dar comunicarea, respectul și încrederea sunt esențiale.

Multe persoane care se se află într-o căsătorie fără dragoste nu sunt sigure dacă ar trebui să stea sau să plece. Deși probabil au probleme serioase de relație, ei ar putea prefera să își păstreze căsătoria intactă. Dacă nu sunteți hotărâți cu privire la ceea ce ar trebui să faceți, stați puțin și gândiți-vă la avantajelor și dezavantajele plecarii dintr-o căsnicie fără dragoste.O căsnicie fără iubire este ca o Biserică fără Dumnezeu.Căminul fără iubire nu este nimic. Nu trebuie să rămâneți blocați într-o casnicie fără iubire doar pentru bunăstarea copiilor, pentru securitatea financiară, pentru teama de ceea ce pot spune alții despre divorț, pentru prieteni comuni, rușine sau nevoia de a împărți lucrurile.Tu și partenerul dvs. ar trebui să decideți dacă să încheiați sau nu căsătoria.Toate cuplurile trec prin perioade dificile, însă nimeni nu intenționează să aibă o căsătorie fără dragoste.Chiar și așa, multe cupluri se regăsesc în zilele noastre în această situație tristă. Potrivit statisticilor, mai multă lume divorţează decât stă căsătorită. Principala cauză generală pentru divorţuri este incompatibilitatea, iar a doua este infidelitatea, însă ambele au în spate aceeași gândire.

loading...

Add comment