Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
puterea-autovindecarii

Credința în Dumnezeu îi oferă bolnavului puterea autovindecării.O gândire pozitivă dezvoltă un sistem imunitar puternic.

O atitudine pozitivă vă poate îmbunătăți sistemul imunitar și vă poate ajuta să trăiți mai mult, potrivit unui studiu de la Universitatea din Queensland. Cercetarea, publicată în Psychology and Aging, a descoperit că persoanele în vârstă care s-au concentrat pe informații pozitive aveau mai multe șanse să aibă un sistem imunitar mai puternic.Gândirea pozitivă cuprinde atitudinea mentală de optimism, care caută rezultate favorabile în toate situațiile. Se bazează pe starea emoțională de speranță, care privește dincolo de circumstanțele actuale și sprijină construirea de resurse emoționale, sociale și de altă natură pentru acțiune pozitivă.

Oamenii pozitivi sunt mai fericiți și mai puțin probabil să se implice în comportamente nesănătoase.Dispoziția pozitivă este implicată în aspectele preventive și de tratament ale sănătății.Un studiu a prezis o incidență mai mică a accidentului vascular cerebral 6 ani mai târziu și a leziunilor legate de sport pe durata unui sezon de hochei. Optimismul — un construct înrudit, a fost, de asemenea, asociat cu incidența scăzută a bolilor de inimă, 10 ani mai târziu, cu o calitate mai bună a vieții, o recuperare fizică mai bună și o revenire mai rapidă la comportamentul înainte de operație la 6 luni după operația cardiacă; și cu risc mai mic de boli de inimă la 8 luni după operație.

Gândirea pozitivă vă permite să creați emoții pozitive, cum ar fi fericirea, bucuria, rezistența și mulțumirea. Acestea la rândul lor vă fac mai ușor să aveți o perspectivă pozitivă asupra vieții.Drept urmare, oamenii pozitivi au mai multe șanse să dobândească circumstanțe favorabile de viață, inclusiv sănătate și bogăție.

Un alt aspect la fel de important ca gândirea pozitivă, este credința în Dumnezeu.Aceasta îi oferă bolnavului puterea autovindecării și autosugestiei.Credincioșii susțin că vindecarea bolilor și a dizabilității poate fi adusă de credința religioasă prin rugăciune sau alte ritualuri care, potrivit adepților, pot stimula prezența și puterea divină.Dacă ești bolnav, roagă-te, dar în același timp mergi și la medic. Nu știi dacă Dumnezeu alege să te vindece prin puterile restauratoare ale corpului tău, prin intervenția sa miraculoasă sau prin priceperea pe care a dat-o medicului. Folosește totul și mulțumește-i pentru vindecarea ta, indiferent de modul în care Dumnezeu alege să ți-o dea.În biblie, Iacov îi încurajează pe credincioși să încerce fiecare metodă de vindecare pe care Dumnezeu le-a pus-o înainte, dar vindecarea vine întotdeauna de la Dumnezeu, la discreția Sa.

loading...

Add comment