Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 motive pentru care oamenii inteligenți au mai puțini prieteni

Oamenii inteligenți au mai puțini prieteni. Cu cât eștimai inteligent, cu atât ai mai puțini prieteni. Iata de ce:

  1. Probabil că petreci prea mult timp cu gândurile și acțiunile tale, decât să te preocupe cele ale „prietenilor”.Ai o mentalitate puternică și valori. Mintea ta nu este limitată și ai mereu ceva de spus. Gândești diferit față de alții, dar nu te deranjează părerile lor cu privire la acest lucru.
  2. Nu ai timp pentru prietenii false sau conversații inutile, încercând să ții pasul cu toată lumea. Deci, cel mai mult timp îl petreci singur. Nu-ți pasă de cele mai recente tendințe în modă, muzică sau altceva. Nu ai niciun interes pentru lucrurile materialiste. De asemenea, nu ai frica de a pierde, așa că te mulțumești să faci totul pentru tine. Lumea ta pare să înflorească mai mult de unul singur.
  3. Vorbești mai puțin și asculți mai mult.Nu ești preocupat de postarea constantă pe rețelele de socializare sau de alte lucruri de acest gen.Vrei mai multe de la viață.Crezi în radiația de energie pe care vrei să o afli. Nu îți pui niciodată timpul și încrederea în oameni care nu merită acest lucru.
  4. Nu te implici în dramă.Familia este mai importantă pentru tine. Mai degrabă, petreci timp cu familia, apoi mergi la o ieșire cu prietenii.Drama inutilă care vine cu o noapte de distracție este exact ceea ce evitați, deoarece știți că veți regreta atunci când vă vor pune instantaneu într-o dispoziție proastă. Preferi să faci lucrurile în funcție de propriii termeni / voințe.
  5. Nu trebuie să-i dovedești valoarea ta nimănui. Ești mulțumit de tine. Ești independent și puternic. Nu te bazezi pe alții. Te poți susține. Nu trebuie să vă treziți cu mesaje pe rețelele de socializare ca să puteți zâmbi în fiecare dimineață. Ești recunoscător pentru lucrurile mărunte. Nu simțiți nevoia să fiți acceptat de nimeni în afară de dvs.
  6. Ați stabilit deja cine sunt prietenii dvs. adevărați, astfel încât să nu simțiți nevoia să aveți unii noi. Sunteți conștienți de cine este curios și de cine este preocupat de viața ta.Ești foarte precaut atunci când îi lași pe oameni în viața ta, cu excepția cazului când găsești pe cineva la fel de compatibil ca tine.Și prin asta mă refer: gândește la fel, exprimă același lucru și are aceleași valori. Aceasta este singura dată când lăsați o persoană nouă în viața voastră.
  7. Ești un suflet bătrân, astfel încât să ai viziuni pentru viitor. Te simți inconfortabil spunându-ți visele unor oameni cu minte mică. Lucrezi din greu pentru a-ți atinge obiectivele și nu ai timp pentru întârzieri. În timp ce alții încearcă să-și planifice noaptea în club, tu vrei mai mult de atât.Atenția dvs. este diferită. Timpul dvs. este investit în creștere. Nu vă așteptați ca oamenii să înțeleagă ce faceți.
  8. Oamenii te văd ca o amenințare pentru că ești mai singuratic.Cu toate acestea, nu-ți fie frică niciodată să-ți spui părerea.Sunt puțini care te iau în serios și știu cât de unic ești. Acești oameni sunt cei cu care ați petrecut timp și faceți eforturi.
loading...

Add comment