Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când viața te doboară,ridică-te si ai încredere în Dumnezeu.Când viața te ridică,apleacă-te și mulțumește-i lui Dumnezeu.

Viața nu este previzibilă. Există urcări și coborâșuri pe parcurs. Mulți dintre noi dorim să avem încredere în Dumnezeu. Când vremurile sunt bune, se poate simți mai ușor. Dar când vremurile se simt dificile, este și mai important să ai încredere în Dumnezeu. Caracterul neschimbat al lui Dumnezeu ne poate oferi o bază fermă atunci când lucrurile se simt instabile și nesigure.

Uneori viața poate fi ușoară și frumoasă.Prietenii și familia dvs. sunt plăcuți. Obiectivele, finanțele, sănătatea și perspectivele dvs. par strălucitoare. Apoi, dintr-o dată, viața te doboară.Cineva pe care îl știi se îmbolnăvește. Îți pierzi slujba. Un prieten sau un membru al familiei te trădează. Lucrurile pe care le-ai simțit în siguranță dintr-o dată se simt nesigure și nu le mai poți controla.Cum aveți încredere că Dumnezeu este bun în aceste circumstanțe? Cum ai încredere că El înțelege ce se întâmplă și este voia lui? Acestea sunt întrebări valide și Dumnezeu vrea să vă ajute să le navigați.

A avea încredere înseamnă a crede în fiabilitatea, adevărul, capacitatea sau puterea Lui.Deci, când vine vorba de încredere în Dumnezeu, asta înseamnă să crezi în încrederea Sa, în Cuvântul Său, în capacitatea Sa și în puterea Sa. Biblia spune că Dumnezeu nu poate minți. Că El își ține întotdeauna promisiunile. Că El te iubește și îți rezervă binele. A avea încredere în El înseamnă să crezi ceea ce El spune despre Sine, despre lume și despre tine este adevărat.

A avea încredere în Dumnezeu este mai mult decât un sentiment, este o alegere să ai credință în ceea ce spune El chiar și atunci când sentimentele sau circumstanțele tale te vor face să crezi ceva diferit.Dumnezeu nu se schimbă. El este același ieri, azi și mâine și, prin urmare, este demn de încrederea ta.A avea încredere în Dumnezeu nu înseamnă a ignora sentimentele sau realitatea ta. Nu pretinde că totul este OK atunci când nu este. A avea încredere în Dumnezeu înseamnă a trăi o viață de credință și ascultare față de Dumnezeu chiar și atunci când viața este dificilă.Când viața te doboară,ridică-te si ai încredere în Dumnezeu.Când viața te ridică,apleacă-te și mulțumește-i lui Dumnezeu.Aveți încredere în El că va avea grijă de tot.Lui îi pasă de tine cu adevărat.

loading...

Add comment