Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Aceste 12 semne ne avertizează că avem de-a face cu o persoană rea

Deși în general este reconfortant să credem că oamenii sunt în mod inerent buni, cu lipsuri rare de caracter și putere de voință, există și alte persoane care dovedesc doar această filozofie greșită.

Ați întâlnit vreodată oameni care erau complet inconștienți cu problemele celor din jur? Oameni care nu au avut probleme să rănească sentimentele altor persoane și să folosească punctele slabe ale altora în avantajul lor? Cu siguranță da.Ei bine, acestea sunt indicii destul de evidente ale răutății.Iată în continuare 12 semne care spun că persoana cu care aveți de-a face, nu cunoaște bunătatea.

 1. Au obiceiul de a minți.
  Minciuna poate fi o urmărire altruistă folosită pentru a proteja oamenii și pentru a preveni escaladarea conflictelor.De cele mai multe ori, acești oameni vor mângâia minciunile doar pentru că au senzația de a juca o poveste.Iar când sunt prinși, vor minti și mai mult și vor oferi nenumărate motive pentru a valida această minciună, sau pur și simplu te vor ignora complet.
 2. Acești oameni nu prețuiesc încrederea sau prietenia și induc oamenii în eroare.
  Mint cu succes, dar manipulează și sentimentele altora persoane.Problema este că aceste provocări și minciuni albe sunt făcute atât de subtil nici nu le-ai recunoaște.
 3. Sunt manipulabile.
  Singurul moment în care oamenii răi vor avea grijă de tine este atunci când vor considera cum te încadrezi în planurile lor egoiste.Oamenii răi sunt incredibil de manipulatori, iar chestia cea mai zbuciumată este că nu o vei realiza până nu se va face fapta.
 4. Sunt lipsite de inimă.
  Acest lucru este în mare parte înrădăcinat în puternica lor forță de auto-conservare, ceea ce îi împuternicește să comită acte egoiste în detrimentul altor persoane.Acțiunilor lor includ cruzimea față de ceilalți.
 5. Se lipesc de tine când le este convenabil.
  Cu toții avem prietenii îndepărtate, care sunt ușor reînnoite atunci când sunt reunite.Principala diferență este că prietenii adevărați vin și pleacă, dar ei rămân și atunci când ai nevoie cel mai mult de ei. Omul rău, pe de altă parte, nu-i pasă de sentimentele tale. Ei vin și merg în funcție de ceea ce le este convenabil lor.Gesturi cum ar fi să vă rezolvați problemele, să vă împrumutați bani și să solicitați favoruri pot apărea la început prietenoase, dar în cele din urmă se vor dezvălui ca fiind gesturi non-reciproce.
 6. Nu-ți respectă timpul.
  Ai un proiect pe care trebuie să-l termini? Un raport pe care trebuie să îl trimiți? O cină de familie la care trebuie să participi? Uitați de toate, pentru că acest prieten va cere 100% din atenția voastră. Nu-i va păsa prea mult de problemele și nevoile tale, cât îi va păsa să petreci timpul prețios făcând tot ce vor ei să faci.
 7. Au secrete față de tine.
  Prietenilor răi nu le pasă să partajeze informații personale. Intimitatea este ultimul lucru pe care vor să-l împărtășească cu alte persoane.
 8. Ei vor controla tot ceea ce faci.
  Acești oameni sunt atât de inconstanți încât își doresc un control complet asupra oricărei situații, asigurându-se că fiecare mică parte a unui eveniment social sau orice activitate poate fi folosită în avantajul lor.
 9. Evită responsabilitatea.
  Ei nu-și recunosc niciodată greșelile și fug de responsabilități.Lipsa moralității este una dintre principalele calități ale acestor oameni.
 10. Ei vor manipula adevărul.
  Vor manipula întotdeauna adevărul pentru a obține un avantaj și pentru a scăpa de orice fel de pedeapsă.De cele mai multe ori se vor victimiza, ca să pară vulnerabili.
 11. Ura pentru succesul cuiva.
  Ei vor fi invidioși pe succesul tău și vor face tot ce le stă în puteri pentru a te împiedica să-ți duci planurile la bun sfârșit.Nu suportă ca cineva să o ducă mai bine ca ei.
 12. Prietenia cu profit.
  Vor fi prieteni cu tine, doar dacă prietenia ta le oferă un avantaj sau un profit.Acești oameni se schimbă ca vremea.Vor fi lângă tine atât timp cât au ce profita din prietenia ta, apoi se vor descotorosi rapid de tine.

Dacă o persoană posedă toate aceste caracteristici, ai mare grijă! Probabil ar fi bine să te îndepărtezi de ea.

loading...

Add comment