Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Așteaptă bărbatul cu ochi blânzi și suflet bun.Care vorbește cu dragoste și te atinge cu tandrețe.

Probabil că am avut cu toții parte de jurăminte încălcate și lipsa de încredere la un momente dat în relația cu partenerii noștri.Am jurat odată să nu ne mai iubim niciodată, să nu ne deschidem niciodată ușile pentru cineva care ne va răni din nou, dar din când în când încă încălcăm niște reguli pentru că, oricât ar gândi acest lucru, a fi iubit în schimb este încă cel mai uimitor lucru omul poate face pentru noi. A fi iubit este încă cel mai bun sentiment și oricât am nega faptul că, până la urmă, vom avea din nou inima ruptă, încă alegem să iubim din nou.

Cu toții am avut restricțiile și standardele noastre atunci când vine vorba de un bărbat pe care îl vom iubi.Omul perfect nu vine neaparat pe un cal alb sau conduce o mașină sport scumpă.Omul perfect este cel care te respectă, care nu te va minți și va fi alături de tine în orice moment al vieții.Da, relațiile nu sunt întodeauna perfecte.Dar, dacă aștepți bărbatul cu ochi blânzi și suflet bun, care vorbește cu dragoste și te atinge cu tandrețe totul poate fi perfect.Bărbatul care nu te va lăsa niciodată să plângi.Așteaptă bărbatul care îți umple inima și sufletul cu fericire și dragoste.Cel care merită sacrificiile tale.Salvați-vă inima pentru omul care nu poate muta munții din loc, dar este dispus să-i străbată pentru voi.

Așteaptă bărbatul care merită așteptat, deoarece atunci când îl vei întâlni, îți vei da seama că a meritat în cele din urmă să aștepți atât.Nu trebuie să fii cu cineva doar pentru a evita să fii singur.Dacă vrei să te trezești în brațele cuiva dimineața, trezește-te în brațele omului potrivit.Este minunat să te deschizi în fața cuiva, dar asigură-te că el este omul potrivit, care nu-ți va răspândi secretele.Fii cu cineva care te înțelege, care te prețuiește și te acceptă exact așa cum ești este cel mai bun cadou pe care ti-l poate oferi raiul.

Fii suficient de puternică să aștepți persoana potrivită.Deoarece, atunci când va intra în viața ta bărbatul cu ochi blânzi și suflet bun te vei simți complet.Vei simți liniștea pe care nu ai mai simțit-o niciodată în inima ta.Când va veni bărbatul potrivit, îți va șterge toate nesiguranțele, toată durerea și toate lacrimile.El te va face să te simți special și unic, așa cum ești.

loading...

Add comment