Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fericirea nu înseamnă bani și averi.Fericirea înseamnă familia ta.

Dar ce este atât de important pentru noi familia? Cred că ceea ce face familia atât de importantă este că, atunci când funcționează corect, este un loc de refugiu și restaurare. Oferă un loc în care stabilim relații semnificative. Unde putem iubi și fi iubiți. Presiunile și factorii de stres ai lumii se pot simți uneori ca un tampon pe pielea și sufletele noastre. Dar familia este locul unde poți fi încurajat, distrat și te simți în siguranță.Familia este pe primul loc.Poate că ai spus și auzit asta de multe ori în viața ta. Dar te-ai gândit vreodată de ce? Familia ta creează o bază solidă pentru starea ta de bine emoțională și fizică.În majoritatea cazurilor, familia este locul unde oamenii se întorc după o zi grea la muncă și se relaxează, întineresc și se umplu de fericire.

Fericirea nu înseamnă bani și averi.Legătura dintre familie și fericire se extinde dincolo de bani sau de bunuri.Familia presupune sprijin reciproc și solidaritate.Persoanele pe care le considerăm familie favorizează un sentiment de reciprocitate, fiabilitate și încredere reciprocă. Grija pentru cei dragi și îngrijirea lor aduce un sentiment plin de satisfacție.Totodată familia este un loc de refugiu împotriva problemelor și oferă o rețea de siguranță atunci când lucrurile merg prost.Gândiți-vă la impulsul pe care îl obțineți atunci când este greu să faceți față obstacolelor vieții și petreceți timp făcând ceva distractiv cu cei dragi. Și este mai mult decât un sentiment: studiile au constatat că timpul liber de calitate cu familia noastră poate lupta și controla stresului.

Familia oferă iubire necondiționată și sprijin.Știind că aveți niște oameni pe care puteți conta întotdeauna, va aduce numa beneficii sănătății noastre fizice și emoționale.Și cercetările arată că beneficiile merg în ambele sensuri, către cei care oferă și cei care primesc dragoste și sprijin.În familie suntem cu toții împreună și asta ne ajută să construim conexiuni mai puternice și să ne îmbogățim aprecierea față de ceilalți. Chiar și amintirea experiențelor împărtășite poate da un impuls bunăstării noastre.

După cum puteți vedea, există multe de câștigat din construirea unor relații puternice și semnificative cu cei dragi, indiferent dacă sunt rude sau membri ai familiei.Dar, cel mai important familia este cea care ne aduce fericire.Nu banii, nu averea, ci familia.

loading...

Add comment