Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeile nu se nasc puternice,ele devin puternice datorită furtunilor prin care trec

Viața este uneori destul de dificilă.Trecem prin diferite greutăți, care ne descurajează și simțim că nu putem merge mai departe.Unele femei apar mai puternice și mai înțelepte, își întind aripile și zboară mai sus ca niciodată.Ele supraviețuiesc greutăților, învață din greșelile lor trecute și își lasă provocările să creeze o versiune mai bună, mai înțeleaptă și mai puternică a lor.Aceste femei sunt cunoscute ca ființe umane puternice, independente. Ele sunt inspirația pe care o căutăm. Forța care ne dă speranță. Motivația care ne ajută să mergem mai departe. Dovada vie că totul este posibil dacă crezi în tine.

Femeile nu se nasc puternice,ele sunt create de furtunile pe care le supraviețuiesc.Ele poartă durerea lor ca o armură. Sunt războinice puternice și curajoase, care nu lasă provocările vieții să le doboare. În schimb, învață din greșelile lor. Eșecurile lor sunt cele mai mari trepte.Femeile puternice cred în ele însele. Aceste suflete știu exact cine sunt și ce vor de la viață. Ele își lasă vocea lor interioară să le călăuzească drumul.Așa rămân întotdeauna pe calea cea dreaptă.

Femeile puternice își cunosc valoarea. Își cunosc punctele forte, precum și punctele lor slabe. Sunt conștiente de limitele lor, dar sunt conștiente și de capacitățile lor.Este posibil să nu fie perfecte, dar sunt unice.Femeile puternice nu se tem de emoțiile lor. Nu le este frică să-și arate latura vulnerabilă și să le arate celor diin jur că până la la urmă, sunt și ele oameni. Indiferent ce le aruncă viața în cale, ele sunt suficient de puternice pentru a se ridica și pentru a merge mai departe.

Femeile puternice au inima plină de iertare. Ele nu au timp să țină ranchiuni sau să se răzbune. Aceste ființe frumoase au sufletele curate și pline de iertare. Nu își împovărează niciodată mintea cu negativitate. În schimb, aleg să ierte. Pentru că până la urmă, cu toții facem greșeli.Femeile puternice spun adevărul, oricât de dur ar fi. Inimile lor sunt pline de intenții pure.

loading...

Add comment