Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Copiii noștri sunt cei care ne determină să mergem mai departe,indiferent cu ce probleme ne confruntăm

Copiii sunt cei mai importanți oameni din viața noastră.Fiecare decizie majoră pe care o luăm în viață o luăm pentru binele lor.Unde locuim, ce să gătim pentru cină, indiferent dacă să mergem cu mașina sau să zburăm în vacanța noastră cu familia.Familia nu este cel mai important lucru.Este totul.

În calitate de părinți, creșterea copiilor se poate simți uneori ca un vârtej de activități, repere și niveluri emoționale și minime. Dar un lucru este sigur – copiii tăi îți vor aduce iubire necondiționată, cuvinte de mângâiere și îndrumare pe măsură ce cresc.Copiii îți dau putere să continui atunci când ai senzația să renunți.Ei sunt motivul simplu din spatele existenței noastre.Ei sunt cei care ne încurajează zi de zi să continuăm.Cei care ne țin pe picioare.Cei care ne îndrumă viața în direcția potrivită.

Copiii sunt cei care nu ne lasă niciodată la greu.Mereu ne vor ține mâna și inima cu toată puterea sa, indiferent de ce se întâmplă.Ei sunt motivul pentru care luptăm zi de zi cu viața.Nu contează de câte ori am căzut.Pentru ei ne ridicăm de fiecare dată.Prezența lor în viața noastră ne fac să ne simțim invincibili, capabil să realizăm imposibilul.Ei sunt puri și sinceri.Ei cred în noi din prima clipă când ne cunosc.Ei sunt busola care ne arată calea cea dreaptă și ne ghidează pașii.Ei sunt sursa noastră de energie.

Copiii sunt ființele cele mai nobile și pure din viața noastră.Din toate aceste motive, iubitul meu copil, ești tot ce am visat vreodată. Și multe altele. Ai devenit sursa fericirii mele și a tot ceea ce trăiesc.Ești cea mai dulce mângâiere a sufletului meu, lumina care îmi luminează cele mai întunecate zile.De când te-am văzut pentru prima dată, pot avea încredere în forțele și abilitățile mele.Fără îndoială, tu ești tot ce am nevoie pentru a înfrunta restul vieții în cel mai bun mod posibil. Forța mea, motorul meu, toate.Tu mi-ai invadat lumea ca să mă ții, să mă iei de mână și să mă împiedici să cad în prăpastie.Tu mă ridici.Mă duci la vârful cel mai înalt. Și când privesc în jos, văd că visele mele s-au împlinit.

loading...

Add comment