Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Primește-L pe Iisus în casa și în inima ta și vei fi mântuit

Doamne Iisuse Hristoase, eu sunt un păcătos.Cred că Tu ești Fiul lui Dumnezeu care a venit pe lume. Cred că ai fost răstignit pe cruce și ai murit pentru păcatele mele, conform scripturilor. Cred că ai fost îngropat și ai înviat a treia zi după scripturi și acum mântuirea ta este pentru toți cei care cred.De aceea, te primesc pe tine Iisus în inima mea să fii Domnul și Mântuitorul meu personal.Te rog să mă ierți pentru toate păcatele mele. Îți mulțumesc că ești cu mine de când m-am născut și mă iubești necondiționat.

Când devii creștin, se întâmplă ceva cu adevărat uimitor: Iisus vine să trăiască în inima ta. Devii casa Lui. Dacă vom trăi cu adevărat viața creștină, trebuie să decidem să ne predăm toată inima și să-l lăsăm pe Domnul să aibă acces la fiecare „cameră” din inima noastră.Mai mult decât să credem în existența lui Iisus, trebuie să avem încredere în El pentru mântuire.

Dr. Michael Milton a spus acest lucru despre încrederea în Isus: „Puteți cunoaște asigurarea vieții veșnice primind pe Isus Hristos ca Domn și Învântător și Mântuitor al vieții voastre și prin încredere, nu în emoțiile voastre sau în vicisitudinile vieții, dar în legământul neschimbat al harului.”

În orice faceți, aveți încredere în dragostea lui Iisus și înțelepciunea sa, fie la locul de muncă sau în viața voastră de zi cu zi. În tot ceea ce s-a întâmplat deja, alege să ai credință și să știi că prezența și puterea lui au fost active. În tot ceea ce se întâmplă în acest moment, credeți că El este prezent și controlează toate detaliile. În gândurile de viitor, bazează-te pe ideea: În toate, am credință în Domnul meu Iisus Hristos!.Cu cât alegi mai des să ai credință în El, cu atât convingerea îți crește și cu atât devin mai eficiente rugăciunile tale.

Când se întâmplă ceva în viețile noastre pe care nu înțelegem, trebuie să ne amintim că Domnul nostru are pregătit pentru fiecare dintre noi o cale perfectă.Când se întâmplă lucruri tragice, a pune credința în Iisus și a-l primi în casa și inima ta, înseamnă că credem, oricât ar părea de rele lucrurile, că El ne va scoate în cale binele până la urmă.Când Dumnezeu spune că va lucra toate în bine, nu face excepție. De prea multe ori, ne uităm la ceea ce experimentăm și nu putem înțelege modul în care se va rezolva, dar exact atunci trebuie să lăsăm lucrurile în mâinile Lui.Deoarece acestea sunt mâinile care au creat lumea și ne putem odihni, știind că el are lucrurile sub control.Când ne aflăm în probleme de orice fel, putem inspira adânc și să mulțumim Lui că este chiar acolo lângă noi.

loading...

Add comment