Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

De fiecare dată când un bărbat își lasă femeia pe locul doi, el o învață să trăiască fără el.

Principalul motiv pentru care bărbații pierd femeile mai des ca niciodată, este lipsa de atenție.Având în minte această falsă narațiune că, dacă o ignoră pe femeia iubită, ea va fi mai atrasă de ei, dau impresia exact opusă celei pe care și-o doresc de fapt.Unii bărbați ajung atât de departe încât cred că dacă o tratează prost și o fac să se simtă rău cu ea însăși, va veni să se târască de ei, având nevoie de aprobarea și validarea lor. Ei cred că modalitățile lor de manipulare le vor duce departe, pe când defapt aceste lucruri sunt total greșite.

Acești bărbați uită totuși este un lucru foarte important. Acest tratament de a-ți lăsa femeia iubită pe locul doi, funcționează doar la femeile fără experiență, poate. Femeile adevărate nu se încadrează niciodată în această categorie. Și așa le pierzi foarte ușor.O femeie adevărată știe ce vrea și cum să o obțină. Dacă o tratezi prost, nu va avea timp pentru jocurile tale. Această femeie are o viață foarte împlinită și fără tine. Are multe pe farfuria ei și nu vă va acorda atenție dacă o faceți să cerșească.Ea nu se lasă atât de jos. Dacă o tratați corect, cu dragoste, bunătate și înțelegere, ea o va face reciproc și vă va face să vă simțiți ca cel mai norocos om de pe Pământ. Dar când o înveți că merită atenția ta doar atunci când consideri că este cazul, va pleca și o vei pierde pentru totdeauna.

Când ești necinstit și manipulant, o înveți să trăiască fără tine.Atunci când acționezi ca și cum timpul tău este mai valoros decât al ei,nu va mai suporta.Atunci când îți iubești partenerul cu adevărat, o faci cu afecțiune și îți dovedești dragostea în mai multe moduri ori de câte ori ai ocazia.Nu o lași pe locul doi și o faci să se simtă neimportantă, deoarece aceste lucruri o vor face să se simtă oribilă cu ea însăși și să-i scuture încrederea în felul acesta.

Baza oricărei relații reale, semnificative și pe termen lung este onestitatea.Ea este o carte deschisă. Îți spune că te iubește. Ea îți oferă atenție și este acolo când ai nevoie de cineva care să te aventureze.Dacă nu recunoști că simți aceleași lucruri față de ea, o înveți că poate trăi fără tine.

Femeile nu au nevoie de un bărbat care să le ajute să traiască, pentru că au succes și sunt capabile de acest lucru și singure.Nu au nevoie de tine, dacă simt că îți datorează ceva.Toate își doresc cu partener care să le trateze cu aceeași cantitate de iubire și respect pe care ele le-o oferă.Dacă o iubești, spune-i! Dacă îți lipsește,trimite-i un mesaj! Dacă ai nevoie ca ea să vină să fie umărul tău pentru a plânge, sun-o și va fi acolo!

Ignorarea nu vă va duce nicăieri.Nu câștigi absolut nimic cu acest lucru.Tot ceea ce faci este să îndepătezi cât mai mult persoana iubită.Oferă-i timp, atenție și onestitate. În acest fel, nu va dispărea atunci când lucrurile devin grele și dovediți-i că nu toți bărbații sunt la fel.

loading...

Add comment