Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
bani

Fericirea adevărată nu se cumpără cu bani.Ea se cumpără cu iubire.

Se spune că cu bani poți să ai orice.Dar lucrurile nu stau chiar așa.Există și lucruri care nu pot fi cumpărate cu bani.Indiferent cât de mulți bani ai avea, dacă nu ești recunoscător pentru ceea ce ai nu vei învăța să devii fericit și nu vei fi niciodată mulțumit.Banii nu aduc fericirea.Banii nu pot cumpăra fericirea.

Oricati bani ai avea tot nu poti fi fericit,nu toți bogații sunt fericiți.Fericirea adevărată nu se cumpără cu bani.Fericirea nu constă în mașini scumpe, case, buzunare și conturi pline.Ea stă în amintiri frumoase și zâmbete pe chipuri.Fericirea adevărată este adusă de iubire, ea face inima să zboare și pune zâmbete în privirile noastre.Fericirea e făcută din iluzii, speranțe, încredere în oameni și în tine însuți, apoi din dragoste și prietenie.

Lasă-ți timp să iubești, fiindcă orice zi trecută în care tu nu iubești, nu-i decât o zi pierdută.Fă-ţi timp să te rogi, să iubeşti, să râzi, să crezi, să vezi lumina din viaţa oamenilor.Iubirea ne ajuta sa avem o viata mai buna si ne face fericiti.Iar iubirea este in tot ce exista.În fiecare actiune a ta trebuie să existe iubire.Suntem oameni și avem nevoie de iubire.Pentru că suntem făcuți din iubire.Iubirea vindecă, iubirea apropie sufletele, iubirea aduce fericirea și bucuria în sufletele și viața noastră.

loading...

Add comment