Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un băiețel de 11 ani curăță deșeurile de pe plajă iar rezultatul muncii sale este de apreciat

De multe ori majoritatea dintre noi exităm să facem acești mici pași pentru a face lumea noastră mai bună, mai sigură și mai curată, pentru că credem că acest lucru nu înseamnă nimic pe termen lung.Ei bine, povestea băiatului de 11 ani, Louis-Matisse din Cornwall, Marea Britanie dovedește cu totul altceva.Băiețelul dovedește că fiecare mică acțiune ajută și că o singură persoană poate face atât de mult pentru cartierul său și pentru întreaga lume.

Misiunea lui Louis-Matisse Nicholls la doar 11 ani este de a curăța tone de gunoi pe plajele din Cornwall, iar cantitatea de gunoi pe care reușește să o colecteze zilnic este de necrezut. Pe rețelele de socializare, băiatul și părinții săi împărtășesc imagini cu tot gunoiul găsit pe plajele din Cornwall și în apele mării. Acestea sunt obiecte din plastic de toate tipurile, mingi de tenis, frânghii, conserve, jucării, încălțăminte, anvelope și chiar telefoane mobile.Iar cu ajutorul internetului și a rețelelor de socializare, Louis-Matisse încurajează oamenii să folosească mai puțin plastic și cauciuc care se transformă în resturi otrăvitoare care plutesc pe mare și se află pe plajele noastre.

De asemenea, ia parte la evenimente sociale dedicate problemelor de mediu și chiar a organizat o mică expoziție de resturi marine pe care le-a găsit pe plajele din Cornwall.Scopul său este de a le arăta oamenilor că mările noastre sunt poluate cu o mulțime de obiecte care nu se presupune că sunt acolo deloc și de a-i încuraja pe oameni să devină mai înțelepți și mai responsabili cu natura.

Oamenii îl cunosc pe Louis-Matisse ca un tânăr devotat, care îi pasă foarte mult de cartierul său. El a fost chiar distins cu premiul The Young Citizen of the Year pentru cantitatea minunată de gunoi pe care a adunat-o de pe plajele din Cornwall.

Prin acțiunile sale zilnice, Louis-Matisse dovedește că nu este nevoie de mulți oameni să facă ceva pentru întreaga umanitate. Fiecare dintre noi putem face ceva zilnic: să folosim mai puțin plastic, să ridicăm gunoiul din cartierul nostru și, din când în când, să curățăm gunoiul de pe plajele, pădurile sau parcurile noastre locale împreună cu prietenii și vecinii noștri. Avem o singură planetă pe care să trăim, iar viitorul ei depinde de fiecare dintre noi.

loading...

Add comment