Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeia plânge cât plânge,apoi se ridică tot mai puternică

Ochii ei, care obișnuiau să-ți amintească de râuri calmante, devin furtunoși, deoarece implicația a ceea ce ai spus tu se scufundă. Zâmbetul ei, care era la fel de orbitor ca soarele, pălește la o expresie bântuită. Vocea ei rafinată, care seamănă cu baladele dulci, crăpa de durere.

Nu există un timp mai slab sau mai vulnerabil în viața noastră decât cel care a urmat unei despărțiri. A rămâne puternic după o despărțire se poate simți imposibil. Vedeți alți oameni care o fac și consideră că trebuie să fie tipurile de oameni care se trezesc la 5 dimineața pentru a face eforturi și să nu atingă niciodată un carbohidrat, au o putere de voință super-rezistentă pe care simpli muritori nu pot spera să o atingă! Este greu indiferent de circumstanțe, deși unele circumstanțe îl fac semnificativ mai greu decât altele, cum ar fi înșelatul.Nu contează întotdeauna cine s-a despărțit de cine sau dacă a fost o decizie reciprocă, este dureros oricum atunci când sunt sentimente la mijloc.

Pentru că fiecare atom din corpul ei protestează împotriva cedării în întunericul care se ridică împotriva ei. Fiecare fibră de forță din interiorul ei o împinge să stea fermă împotriva acestei valuri de dezolare care amenință să o depășească. Fiecare centimetru din esența ei o determină să reziste împotriva deznădejdii fără speranță care o cuprinde.În mintea ei, ea știe instinctiv că este mai puternică decât acel strigăt din inima ei.Știe că se poate ridica deasupra durerii sale dacă nu o lasă să o consume. Știe că merită pe cineva care o vrea cu aceeași intensitate și nimic mai puțin.Știe că universul are planuri mai bune pentru ea și are încredere în el. Știe că nu există fericire în a forța pe cineva să fie alături de ea. Știe că nu există niciun motiv de teamă, pentru că va fi bine singură.

Iar în final, va accepta despărțirea la fel de grațioasă precum e ea, fără sentimente grele.Va plânge cât va plânge și se va ridica tot mai puternică.Va deveni mai puternică și mai rezistentă decât a fost înainte.Se va concentra pe vindecare completându-și viața cu pozitivitate și înconjurându-se de oamenii pe care îi iubește.Va fi mai sigură de ceea ce își dorește în dragoste și își promite să nu se mulțumească niciodată cu unul care se află sub inima ei.Este optimistă că va găsi dragostea care îi aparține în final.

loading...

Add comment