Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Niciodată să nu spui niciodată.Nu știi încotro te va duce viața

Așadar, vă întrebați de multe ori de ce să nu spunem niciodată?Pentru că nu putem prezice un rezultat anume 100% din timp. Ca oameni, suntem sortiți de eroare datorită unei varietăți de factori asupra cărora nu avem absolut niciun control. Mai mult decât atât, nu putem prezice persoana pe care o vom deveni într-un an sau cinci, zece sau cincizeci.Când anumiți oameni se îndepărtează de tine și anumite oportunități își închid ușile asupra ta, nu este necesar să te ții de ei sau să te rogi să îi păstrezi prezenți în viața ta. Oamenii care vor să rămână în viața ta vor găsi întotdeauna o cale. Prietenii și iubitorii adevărați rămân credincioși. Nu ar trebui să lupți pentru un loc în viața cuiva. Nu obligați niciodată pe cineva să facă un spațiu în viața sa tu, pentru că dacă le pasă cu adevărat de tine, ei vor crea unul pentru tine.

A spune „niciodată” este ca și cum te-ai înlătura și te-ai priva de ceva despre care te-ai putea răzgândi în viitor. Nu mă înțelegeți greșit, nu vă spun să vă întoarceți la fostul iubit sau fosta iubită după ce v-ați spus că nu vă veți întoarce niciodată la el sau la ea.În schimb, ceea ce spun este că nu este nevoie de auto-proclamare sau justificare a acțiunilor tale făcând o promisiune pentru tine sau pentru lume. Chestia este că acțiunile vor vorbi întotdeauna mai tare decât cuvintele.Ceea ce uneori poate părea ironic, dar este adevărat.

Nu știi încontro te va duce viața.Nu știi ce îți va rezerva viața.Nu știi genul de persoană care vei deveni în viitor. Nu știți la ce veți spune „da” sau la ce veți spune „nu”.Nu spuneți că nu veți face niciodată ceva, deoarece nu știți ce se poate întâmpla pe drumul vieții.În schimb, trăiește-ți viața așa cum vrei să o conduci și permite-ți să te bucuri de călătorie pe parcurs. Trebuie să recunoaștem că lucrurile din viață se întâmplă, este posibil să nu avem potențialul sau informațiile care să ne înțeleagă în momentul prezent, dar poate dezvălui un scop ulterior. Satisfaceți aceste curiozități și experimentați cât puteți cel puțin o dată. Până la urmă, avem o singură șansă, ce avem de pierdut?

loading...

Add comment