Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Viața e scurtă:încetează să oferi dragoste celor care văd în tine doar una dintre opțiuni.

Există momente în viață în care îți dai seama că ești doar o opțiune pentru cineva și nu o prioritate, iar dacă nu îți dai seama, ești bântuit de gând.Te simți în plus, ca și a treia roată la bicicletă.Să oferi dragoste cuiva care nu nu-ți răspunde în același mod, îți poate afecta serios stima de sine și încrederea în sine. Te simți nemulțumit de tine și chiar deprimat.Viața e scurtă, de aceea trebuie să începi o viață nouă fără acea persoană.Să începi să trăiești pentru tine, nu pentru o altă persoană.

Oamenii care vor să vă facă o prioritate vor apărea în cele din urmă.Nu vă subestimați.Faceți o listă mentală a bunurilor tale valoroase.Pentru că le ai.Ai partea ta amuzantă, latura ta plină de compasiune, partea ta iubitoare, latura ta îngrijitoare, latura ta inteligentă, latura ta grea și multe alte părți. Enumerați-le.În fiecare zi petrecem timp să ne uităm în oglinzi pentru a ne vedea fața, dinții și hainele. Dar uităm să vedem și aceste calități. Aveți unele calități interne, introspective, sub suprafață care vă demonstrează că sunteți demni de dragoste și respect din partea celor din jur. Probabil că ați uitat aceste lucruri.Iar atunci când simți că ceilalți nu te apreciază la adevărata valoare, nu-ți mai pierde energia și viața alături de ei.

Relațiile, ca și plantele, au nevoie de lucruri pentru a trăi și mai multă grijă pentru a prospera. Să te agăți de cineva sau de ceva din cauza unei povești pe care ți-ai spus-o acum câțiva ani, va da la o parte oportunitățile și viitorul tău.Gândiți-vă la visele și dorințele dvs. personale, nu la fericirea relației.

Oricât de mult vrei să încetezi să iubești pe cineva care nu te consideră o prioritate, este greu să peși pur și simplu pe un întrerupător și să își oprești sentimentele.Este posibil să purtați întotdeauna aceste sentimente cu voi într-o anumită formă. Dragostea nu pleacă întotdeauna doar pentru că așa vrem.Urmărește o pasiune, întâlnește oameni noi sau pleacă într-o călătorie.Începe să creezi noi experiențe, amintiri și conexiuni pentru a înlocui vechile amintiri.Cu cât faci mai mult acest lucru, cu atât va fi mai ușor să mergi mai departe.Viața e scurtă și nu merită să pierzi vremea.

loading...

Add comment