Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Omul bun, modest, răbdător și iubitor nu va avea niciodată de pierdut! Dumnezeu îi va răsplăti toate!

„Nu contează atât de mult ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci”, un citat scris de Maria Tereza.Există atât de mult adevăr și semnificație în acest citat.Oamenii buni, care pun dragoste în ceea ce fac, vor avea întotdeauna mai mult de câștigat.Iar cei care vor profita și îți vor răspunde cu rău la binele oferit, vor fi cei care vor avea numai de pierdut.Viața te rasplătește din plin atunci când oferi bunătate.Tot ceea ce primești înapoi, primești înzecit.

În viață trebuie să fii cumpătat cu toate, nu trebuie să te lauzi cu ceea ce ești sau poate nu ești, trebuie să fii modest și nu vei avea niciodată de pierdut.Uneori poate va trebui să aștepți mai mult până ți se va îndeplini un vis sau vei realiza ceea ce-ți dorești, dar nu trebuie să renunți niciodată și să-ți pierzi încrederea în Dumnezeu.Trebuie să crezi că orice problemă are rezolvare, că orice încercare are rostul ei și că după orice sfărșit, urmează un nou început și după orice eșec, urmează o reușită.

Omul bun, iubitor nu va avea niciodată de pierdut, pentru că lui i se va răspunde cu aceeași iubire mai devreme sau mai tărziu.Iubind, trăiești din plin, cu bucurii și cu tristeți, dar trăiești cu adevărat.Poate că nu întotdeauna ți se va răspunde cu iubire atunci când dorești, oamenii te vor iubi doar declarativ sau te vor folosi, dar nu refuza să mai crezi în iubire doar pentru asta.Voi fi și oameni care te vor dezamăgi, dar asta nu înseamnă că pierzi atunci când iubești.Iubirea e cel mai mare dar pe care-l poţi face. Iubirea ta arătată celuilalt, naşte iubire în inima lui. Iubirea ta faţă de aproapele e întâmpinată de iubirea lui Dumnezeu faţă de amândoi.Dumnezeu te va răsplăti și poate, o va face atunci când te aștepți mai puțin. Totul stă în mâinile tale, tot ce ai de dat, tot ce ai de primit!

loading...

Add comment