Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ai grijă de tine femeie – Nu o faci pentru lumea din jur, o faci pentru tine

Cu atât de multe lucruri care se întâmplă în viața noastră: termene limită, întâlnirile, programările, apelurile, munca – devine atât de ușor să uităm de noi înșine. Ei bine, credem că toate aceste termene, întâlniri, și apeluri sunt pentru noi? Pentru cariera noastră? Pentru viitorul nostru? Da, am putea dori să ne gândim din nou.

Nu am nimic împotriva muncii, într-adevăr.Doar că uneori suntem atât de prinși cu munca, încât uităm de ce este mai important, de noi înșine.Trebuie să avem grijă de noi, avem nevoie de mâncare, exerciții fizice, odihnă și pace pentru a putea funcționa bine. Multă vreme nu înțelegem conexiunea pe care corpul nostru o are cu mintea noastră. Că de multe ori, boala vine din mintea nesănătoasă.

Suntem cu adevărat fericiți atunci când începem să ne dăm seama că avem o singură viață și că ar fi bine să o trăim pentru noi, nu pentru alții, așa cum vrem și cum ne place nouă, nu după bunul plac al altora. Suntem atât de ocupați să ne preocupăm de alții, încât uneori uităm să avem grijă de noi.Uităm să nu ne mai pese de ceea ce spun cei din jur.Uităm că trebuie să ne simțim bine în pielea noastră.

Așa că… Aranjează-te. Îmbracă-te bine. Dă-te cu rujul tău preferat și cu parfumul acela îmbietor.Dar nu o face pentru cineva anume.Fă-o pentru tine.Fă-o pentru fericirea ta, nu pentru părerea altora.Ignoră pe toată lumea. Stima de sine scăzută poate ajunge chiar și la cea mai bună rutină de îngrijire de sine. Și să înveți să te iubești pe tine nu se întâmplă peste noapte, ci să înveți să ignori pe toți ceilalți pot.

Pune-ți mai întâi pe primul loc sănătatea ta fizică și sănătatea mentală. Anxietatea și depresia ne afectează pe toți, chiar și în cele mai mici moduri. Deci, pe deasupra sănătății fizice, sănătatea mintală este la fel de importantă, dacă nu chiar mai mult.

Învățarea cum să te îngrijești ca femeie este un proces continuu care se schimbă odată cu vârsta, etapele vieții și multe altele, dar atâta timp cât faci ceea ce te face fericit, o faci bine.

loading...

Add comment