Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Învață-ți creierul să aleagă fericirea,să vadă partea bună din orice situație

Uneori, credem că sunt genele noastre care ne fac genul de persoană care suntem. Totuși, aceasta nu este întreaga poveste. Adesea suntem atât de preocupați de lucruri mici, încât uităm că avem puterea de a deveni persoana care vrem să fim.Dacă fericirea este ceea ce urmați, știți că, antrenându-vă creierul, vă puteți programa mintea pentru a vă face fericit.

Gândurile pozitive te fac fericit, în timp ce gândurile negative te fac nefericit.
„Sunt atât de grasă.” – Acesta este un gând negativ care te face să te simți neputincios.
„Nu voi realiza asta niciodată”. – Un alt gând negativ.
„Îmi place să petrec timp cu soțul meu.” – Un gând pozitiv care îți aduce sentimente bune.

Doar tu ai puterea de a-ți antrena creierul pentru a gândi gândurile fericite.Instruindu-ți creierul să gândească mai pozitiv decât negativ, astfel vei deveni mai fericit.Ați observat cum unii oameni se simt rău despre ei înșiși când cineva îi critică, în timp ce alții par să nu le pese?
Unii oameni o iau în mod obișnuit personal și se simt nefericiți, în timp ce alții sunt indiferenți și continuă să fie fericiți.Iar acest lucru nu este valabil doar pentru critici. Este valabil la orice: cum reacționezi la complimente; cum reacționezi la șoferii răi; cum reacționezi când te simți amenințat sau profitat.

Identificați-vă gândul negativ, astfel îl veți putea transforma într-unul pozitiv. Astăzi este ziua în care poți începe să îți antrenezi creierul pentru a fi fericit! Negativitatea te va cuprinde dacă nu creezi un circuit de pozitivitate. Pentru a face acest lucru, petreceți un minut căutând lucruri pozitive, de trei ori pe zi, timp de patruzeci și cinci de zile. Acest lucru îți antrenează creierul să caute pozitive așa cum este deja antrenat să caute aspecte negative.Fericirea este gratuită – în moduri mici, lucruri mici, momente mici – pentru cei care o caută. Și o poți găsi întotdeauna.

loading...

Add comment