Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Unica prietenă care ne va fi alături la bine și la rău este mama

Cred că mama este cea mai bună prietenă a mea. Pe parcursul vieții mele am reușit să-mi dau seama că prietenii vin și pleacă, dar familia mea va fi pentru totdeauna alături de mine. Singura persoană care a rămas mereu lângă mine atât la bine cât și la rău, este mama.Indiferent ce fac sau ce se întâmplă în viața mea, mama mea mă va iubi întotdeauna la fel ca înainte. Știu că pot conta întotdeauna pe mama mea toată viața mea. Ea este cea mai bună prietenă a mea.

Cine este acea persoană la care mergeți când aveți o zi proastă sau o perioadă dificilă? Acea persoană este mama.Mama este ființa cea mai amuzantă, grijulie și generoasă din întreaga lume.Ea știe întotdeauna lucrurile potrivite care să ți spună atunci când ești trist și supărat.Ea îți dă cel mai bun sfat pentru că a trecut prin ceea ce treci tu acum.Da, merg la prietenii mei pentru sfaturi, dar sfatul mamei mele este mai bine din cauza experiențelor ei. Mama îmi spune întotdeauna: „Mama ta este cea mai bună prietenă pentru că nu te va răni niciodată și nu te va părăsi”. Nu numai că îndeplinește îndatoririle materne, ci și că îndeplinește și cele mai bune îndatoriri prietenoase.Mulți oameni consideră că mamele nu ar trebui să fie cei mai buni prieteni ai noștri, dar nu sunt de acord cu asta complet. Dacă nu era acolo pentru mine sau nu se comporta ca un prieten bun, aș fi o persoană complet diferită, de care sunt astăzi.

În plus, mama este cel mai bun lucru pe care îl am în viața mea. Mereu se va lipi de mine, va da întotdeauna sfaturi și ea va fi întotdeauna acolo pentru mine. Când cresc, vreau să fiu la fel cu fiica mea, așa cum este ea pentru mine. Mama mea este eroina mea și cel mai bun prieten al meu. Te iubesc mama.Este foarte important să îi spuneți asta atât timp cât este lângă dvs., deoarece va veni un moment în viață când poate veți dori să-i spuneți toate aceste lucruri, dar nu veți mai putea, deoarece ea nu va mai fi acolo să vă poată asculta.

loading...

Add comment