Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 exerciții japoneze care te vor ajuta să arăți cu 7 ani mai tânăr

Cu varsta, pielea fetei devine schimbată si nu numai pentru ca muschii faciali se lasă, iar productia de colagen si elastina scade. Există încă un motiv care provoacă îmbătrânirea – deplasarea oaselor faciale. Ca urmare, ovalul din față devine mai estompat, iar obrajii și bărbia devin schimbați. Cu toate acestea, un bărbat japonez pe nume Chiyo Hayashi a făcut o treabă excelentă încercând să rezolve această problemă. El a dezvoltat o tehnică specială pentru masajul feței care ajută la restabilirea poziției inițiale a oaselor craniului și îmbunătățirea microcirculației în țesuturile faciale. Acest sistem a primit numele de Korugi.În continuare vă vom învăța cum să realizați corect aceste tipuri de exerciții și suntem dornici să împărtășim aceste cunoștințe cu dvs.!

Tonul muscular scade de-a lungul anilor și grăsimile devin redistribuite. Tonul muscular se referă la rezistența și tensiunea unui mușchi în repaus.La tineri, grăsimea formează un strat omogen, însă odată cu trecerea vârstei se acumulează în anumite zone.Luați o oglindă și uleiul de masaj înainte de a începe procedura. Acesta vă va ajuta să urmăriți dacă efectuați mișcările corect, precum și să evitați frecarea. De asemenea, pielea trebuie să fie curată.Este interzisă efectuarea masajului dacă aveți boli de ORL, tulburări ale sistemului limfatic, patologii cronice ale pielii sau răni faciale.Consultați medicul dvs. înainte.

1. Ridicarea obrazului.


Așezați coatele pe masă. Strângeți pumnii. Puneți pumnii cu degetele pe față. Muschii ar trebui să fie relaxați. Rămâi în această poziție timp de 5 secunde.

2. Masajul frunții.


Îndoiți puțin capul înapoi. Strângeți pumnii. Apăsați fruntea pe parul cu articulațiile cu degetul mijlociu. Continuați să apăsați în timp ce glisați mâinile spre temple și lobile urechii de-a lungul părții drepte. După aceea, mișcați încet degetele pe gât până când ajungeți la clavicule.

3. Netezirea obrajilor.


Păstrați-vă mâinile încuiate împreună, degetele trebuie să fie drepte, deoarece veți avea nevoie de partea lor laterală pentru a efectua exercițiul.Așezați vârful degetului drept sub ochiul stâng în apropierea nasului. Faceți o mișcare de alunecare spre urechi apăsând pe piele. Imediat după aceea, glisați ușor degetul pe coapsa laterală – de la lobul urechii până la clavicule. Repetați ultima parte a exercițiului de 2 ori.

Efectuați același exercițiu pe partea dreaptă a feței.

4. Netezirea frunții.


Faceți pumnii. Așezați articulațiile din mijloc ale degetelor ușor deasupra liniei frunții și faceți o mișcare de frecare spre linia părului. Acum mișcați mâinile înapoi în poziția inițială, dar puțin în lateral și faceți o mișcare de înălțare din nou, prin urmare, netezind întreaga suprafață a frunții

5. Deschiderea ochilor.


Strânge un pumn. Ridicați sprâncenele. Glisați-vă mâna de-a lungul liniei frunții cu ajutorul articulațiilor indice și degetelor mijlocii.

6. Masajul părții inferioare a feței.


Faceți un pumn și păstrați indicele și degetele mijlocii drept în sus. Mișcările trebuie efectuate cu ajutorul acestor două degete.Apăsați și trageți-vă puternic pielea de la bărbie spre tâmple. Începeți de la locul care se află sub colțurile gurii. Distanța dintre presare și tragere trebuie să fie mică. Ar trebui să faceți în total 7 – 8 mișcări.

7. Finalizarea masajului.


Deschide-ți palmele. Puneți degetele pe frunte și glisați-le ușor spre temple.
După aceea, glisați ușor degetele de la obraji la clavicule, de-a lungul frunții.Efectuați acest masaj o dată pe săptămână pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Vestea bună este că, în afară de scopul principal al acestui masaj, acesta aduce și o mulțime de alte beneficii, cum ar fi:
Îndepărtează oboseala și cercurile întunecate, făcând fața mai strălucitoare; Pielea devine mai elastică, ea contribuie chiar și la eliminarea ridurilor profunde; O mai bună circulație a sângelui; Pielea se transformă într-un ten mai fin și mai strălucitor.

loading...

Add comment