Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Secretul fericirii este echilibrul.Echilibru în suflet, în minte,în viata de zi cu zi, în alegerile pe care le facem

Există atât de multe lucruri în viața noastră pe care le putem controla.Dar există tot pe atât de multe lucruri pe care nu le putem controla.Trebuie să trăim vieți echilibrate, cu intenție și iubire din moment în moment.Totul începe cu echilibru.

Ideea din spatele echilibrului și iubirii este că vă creați o viață care să acorde prioritate balanței.Odată ce se întâmplă acest lucru, ați creat o viață echilibrată, cât și plină de dragoste. Când creăm echilibru, simțim mai multă iubire în viața noastră. Nu doar din partea celorlalți, ci din noi înșine, deoarece atunci când iubești ceea ce faci, ești mai fericit și poți experimenta iubirea de sine. Gândiți-vă la asta pentru o clipă. Luați în considerare aceste categorii în viața voastră. Familia, prieteni, hobby-uri, muncă / școală, sănătate / exercițiu și creștere spirituală.Începeți prin a avea un dialog foarte sincer cu dvs. înșivă și faceți liste cu ceea ce există în prezent în fiecare din aceste domenii.

Imaginați-vă o viață în care ați avut în mod conștient relații semnificative cu familia și prietenii, imaginați-vă dacă ați petrecut timpul social făcând lucruri care vă plac și le iubiți, ce se întâmplă dacă ați avut o carieră pe care ați iubit-o ? Ce se întâmplă dacă ai mâncat alimente sănătoase pe care ai ales în mod intenționat să le pui în corpul tău și le-ai exercitat într-un mod care te-a simțit bucuros, nu doar să faci exerciții fizice? Trebuie să alegi ce faci pentru a rămâne activ și sănătos.

Toate acestea sunt posibilități reale, dar trebuie să intenționați și să acordați prioritate echilibrului, iar cu acea cantitate de iubire, acordață fiecărei categorii, veți fi plini de iubire și fericire. Acest model de îngrijire de sine este unul care este un stil de viață de lungă durată. Această metodă va ușura povara tuturor lucrurilor neplăcute din viață. Aceleași lucruri pe care nu le putem controla vor părea suportabile.Găsiți echilibru în tot ceea ce faceți.Echilibru in suflet, in minte, in viata de zi cu zi, in alegerile pe care le faceți.

loading...

Add comment