Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Făcând bine,nu aștepta același lucru în schimb:7 reguli de aur pentru a trăi în armonie cu ceilalți

Cu toții trăim într-o lume ocupată și este greu să avem mai multă pace atunci când te simți constant stresat și neliniștit. Marcus Aurelius a spus: „Cel care trăiește în armonie cu sine însuși trăiește în armonie cu universul”.Adesea facem și spunem lucruri pe care nu le vrem, ne certăm cu oamenii pe care îi iubim și de multe ori uităm cele mai importante lucruri din viață. Nu este de mirare, deseori sfârșim simțindu-ne rău și absolut nefericiți.În continuare avem o listă cu cele 7 reguli de aur pe care ar trebui să le respectați pentru a avea mai multă pace în viața voastră și pentru a putea trăi în armonie cu ceilalți.

 1. Făcând bine, nu aștepta bine.
  Bunătatea față de ceilalți tinde uneori să fie răsplătită, dar nu întotdeauna.Bunătatea față de ceilalți este un obicei bun care susține și consolidează căutarea vieții bune. Ajutarea celorlalți dă un sentiment de satisfacție care are doi beneficiari – beneficiarul, primitorul ajutorului și binefăcătorul, cel care oferă ajutorul.Așa că, nu aștepta același lucru de la cei din jur. Învață să obții plăcere din faptul că tu ești cel care oferă şi face bine, chiar dacă nu primește nimic în schimb.
 2. Iartă.
  Iertarea este prima regulă pe care ar trebui să o trăiești pentru a avea mai multă pace în viață. Iartă-i pe ceilalți și pe tine însuți, indiferent ce au făcut ei.Dacă prietenul tău nu era acolo când ai avut nevoie de el, iartă-l. Dacă fratele tău ți-a spus ceva rău, iartă-l.Suntem ființe umane și cu toții tindem să greșim. Iertând pe toți, veți putea trăi viața fără furie și nemulțumire. De asemenea, ar trebui să vă iertați pentru tot ceea ce ați făcut și pentru tot ceea ce nu puteți schimba. Uneori, nu putem schimba situația; tot ce putem face este să acceptăm lucrurile și să trăim o viață pașnică.
 3. Nu-i judeca pe cei din jur.
  Este atât de ușor să îi judecăm pe alții, mai ales când suntem supărați pe cineva, dar dacă vrei să ai mai multă pace în viață, ar trebui să înveți să relaționezi cu ceilalți.Este ușor să spunem că femeia este nepoliticoasă și că este ușor să o evităm, dar cred că este important să înțelegem motivul pentru care se comportă în acest fel. Ar putea fi drăguță și amabilă, iar o durere sau unele probleme de viață ar putea să o facă neprietenoasă. În loc să eviți pe cineva, încearcă să-i înțelegi și să-i ajuți.
 4. Nu asculta părerea celor din jur.
  Pentru a avea mai multă pace în viață, trebuie să dai drumul la părerile trecutului și ale altor persoane. De asemenea, trebuie să dați drumul oricărei restricții care vă împiedică să vă atingeți obiectivele. Când trăim în trecut, nu putem să privim înainte și nu putem trăi o viață fericită și împlinită. Mulți oameni, multe opinii. Nu puteți mulțumi pe toți.
 5. Îmbunatateste-ti relatiile.
  Nu trebuie să încetăm niciodată să îmbunătățim relațiile cu noi înșine și cu ceilalți oameni. Pentru a trăi o viață mai pașnică, încercați să veniți în condiții bune cu părinții, frații, prietenii, colegii și chiar dușmanii. Acest lucru vă va oferi un mare sentiment de pace.
 6. Ai o atitudine pozitivă asupra vieții.
  Este important să vă reîmprospătați viața cu noi obiective, vise noi și idei noi din când în când. O fac de câteva ori pe an și mă ajută să trăiesc o viață mai interesantă și să trăiesc viața cu scop. Doar asigurați-vă că nu vă stabiliți prea multe obiective și asigurați-vă că obiectivele dvs. sunt realizabile. Trebuie să te relaxezi în fiecare zi, indiferent cât de ocupat este programul tău. Bogăția nu este nimic fără sănătate.
 7. Nu cere şi nu aștepta de la alții să fie la fel ca tine.
  Oamenii sunt diferiți.Iar aceste diferențe sunt la fel ca și între diferite specii de animale(furnică, elefant, maimuță, etc.).De aceea, nu fi surprins de diferența dintre gânduri, acțiuni, motive și valori. Încearcă să accepți oamenii așa cum sunt.

Aduceți mai multă pace vieții dvs. urmând aceste sfaturi. Cu siguranță vă vor ajuta.Viața poate fi dificilă uneori, dar o putem face întotdeauna mai ușoară și mai fericită.

loading...

Add comment