Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mecanicul auto cu voce impresionantă a câștigat marele premiu la Românii au talent

Radu Pălăniță, bărbatul care a câștigat în această seara la Românii au Talent marele premiu în valoare de 120.000 de euro.Radu a primit la audiții de la Florin Călinescu Golden Buzzul care l-a trimis direct în semifinală.Juratul Florin Călinescu a rămas plăcut impresionat de prestația sa, n-a stat pe gânduri, a apăsat butonul auriu și l-a trimis pe Radu direct în semifinală.Radu a rămas fără cuvinte la reacția juratului.Radu nu are niciun fel de studii muzicale și totuși a reușit să impresioneze jurații și întreaga țară cu vocea sa, câștigând în cele din urmă premiul cel mare.

„Sunt fără cuvinte, nu m-am așteptat la asa ceva.Chiar nu stiu ce sa spun.mi-am pierdut cuvintele.E dificil.Vreau să le multumesc tututor care au crezut in mine.Vă multumesc din suflet”, acestea fiind cuvintele pline de emoții spuse de marele câștigător al premiului Românii au Talent din acest an.

Radu a dezvăluit la audiții că și-a descoperit talentul în urmă cu aproape patru ani, când a început să cânte într-un bar de karaoke.De atunci și-a dat seama că dorește să încânte oamenii cu muzica sa și merge la fiecare sfârșit de săptămână în locații de karaoke unde cântă alături de prieteni.

„Te așteaptă un viitor foarte frumos.O să vezi un public dezlănțuit și îți doresc mult succes”, acestea au fost cuvintele spuse de juratul Andi Moisescu.

Radu Palaniță a fost votat de public marele câștigătorul al sezonului acesta.Noi dorim să-l felicităm pe Radu pe această cale și să-i dorim succes în continuare, pentru a putea ajunge cât mai departe.Sperăm să aibă în continuare o cariera muzicala de succes.

Siena Vușcan, a fost concurenta clasată pe locul 2 și a primit un premiu în valoare de 20.000 de euro.Iar pe locul 3 s-a clasat Mihai Țigaret, care a plecat acasă cu premiul de 10.000 de euro.
Mihai Țigaret: „A fost foarte frumos! O experiență de neuitat!”
Siena Vușcan: „Vă mulțumesc foarte mult! Am avut o experiență extraordinară!”

loading...

Add comment