Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
perne

Soluția miraculoasă de albire a rufelor și tehnica care funcționează ca magie și pe pernele murdare

Pentru a albi rufele și a îndepărta petele de pe pernele murdare, puteți utiliza o soluție de albire casnică și tehnici specifice pentru a obține rezultate eficiente. Iată cum să procedați.

Soluția de albire casnică.

Ai nevoie de următoarele ingrediente pentru a crea o soluție de albire casnică:
1 cană (240 ml) de apă oxigenată (peroxid de hidrogen la 3%)
1/2 cană (120 ml) de suc de lămâie proaspăt stors
1/4 cană (60 ml) de bicarbonat de sodiu

Instrucțiuni:
Amestecați toate ingredientele într-un recipient mare pentru a forma o pastă sau o soluție omogenă.

Pregătiți pernele sau rufele murdare pentru albire. Spălați-le în mașina de spălat sau manual înainte de aplicarea soluției de albire.

Aplicați soluția de albire pe pete sau pe zonele în care doriți să obțineți o albește uniformă. Lăsați soluția să acționeze timp de aproximativ 15-30 de minute.

Clătiți bine pernele sau rufele pentru a îndepărta complet soluția de albire.

Spălați-le în mașina de spălat cu detergent obișnuit, adăugând, de asemenea, puțină apă oxigenată și suc de lămâie în compartimentul pentru detergent.

Uscarea: Uscarea la soare poate ajuta și mai mult la albirea țesăturilor. Expunerea la soare poate acționa ca un agent de albire natural.

Notă: Asigurați-vă că citiți eticheta și instrucțiunile de îngrijire ale pernelor sau rufelor înainte de a le trata cu soluția de albire. Unele materiale pot fi sensibile la anumite substanțe chimice.

Această soluție de albire casnică poate ajuta la îndepărtarea petelor și la albește textilele, dar asigurați-vă că testați întotdeauna soluția pe o mică parte a materialului pentru a vă asigura că nu provoacă decolorare sau deteriorare. De asemenea, puteți ajusta cantitățile din rețetă în funcție de dimensiunea și gradul de murdărie al pernelor sau rufelor.

loading...

Add comment