Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri curioase pe care aspectul le spune despre tine

Oamenii de știință au declarat că fizionomia, arta citirii personajului după chip, este o știință falsă . Cu toate acestea, unii cercetători au demonstrat că o persoană poate furniza informații foarte importante despre personalitatea noastră. Carmen E. Lefevre de la Universitatea din Londra ne asigură că aspectul este produsul genelor, hormonilor și stilului de viață. De aceea, chipul omului poate fi cu adevărat o oglindă în sufletul nostru. Am adunat 7 studii științifice pentru tine, care demonstrează că fața unui om poate spune ceva interesant despre personalitatea lor. Chiar și modul în care oamenii se prezintă in fata camerei foto poate spune multe despre caracterul lor.ot fi foarte înșelătoare.

1. Forma feței.


Oamenii de știință au dovedit legătura dintre forma feței și dominația. La studierea Cupei Mondiale 2010, Keith Welker de la Universitatea din Colorado Boulder a confirmat că raportul dintre lățimea și înălțimea fețelor jucătorilor de fotbal ar putea să prezică cât de multe goluri ar înscrie.Raportul mediu este de obicei în jurul valorii de 2. Raportul lui Abraham Lincoln a fost de 1,93.

Pentru a afla calculele cu propria față, măsurați distanța dintre urechi și distanța dintre linia superioară a ochilor și buza superioară. Raportul dintre aceste două cifre va arăta cât de mari sunt șansele dumneavoastră de succes . Potrivit oamenilor de știință, cu cât cifra este mai mică, cu atât sunt mai mari șansele.

2. Pomeții proeminenți.


Un studiu realizat de oamenii de știință de la University College London a arătat că bărbații cu un nivel ridicat de testosteron au fețe largi și pomeți groși. Nivelul acestui hormon are o legătură directă cu agresivitatea, dominația și spiritul rebel . Apropo, femeile simt subconstient.Acest truc este folosit în mod regulat de către regizorii de filme care aleg bărbați cu trăsături reale ale părților alfabetice, rebeli și răufăcători.

3. Ridurile.


Ridurile trădează nu numai vârsta unui om, ci și caracterul lor. O persoană utilizează diferite mușchi de față pentru a zâmbi, plânge, se încrunta sau ridică o sprânceană. În timp, aceste riduri arată cea mai utilizată emoție pe fața persoanei, chiar și atunci când sunt calm și nu se gândesc la nimic.Piciorul lui Crow în colțurile buzelor și ochilor spune lucruri optimiste despre personalitatea ta. Vă placeți sincer să râdeți și sunteți foarte emoționiști. În același timp, o încrețire a frunții între sprâncene spune că ești o persoană serioasă care a trecut mult în viață.

4. Profesia unei persoane, într-o singură lovitură.


Mulți dintre noi ne întorc fața într-o anumită parte când luăm fotografii, considerând că suntem mai atrăgători în acest fel. Un studiu realizat de cercetători de la Universitatea din Australia de Sud a arătat că motivele acestei acțiuni sunt mult mai profunde. Se pare ca inginerii, matematicienii si chimistii isi transforma obrazul drept in camera mai des, in timp ce artistii si psihologii isi transforma partea stanga a fetei in camera.
De asemenea, a existat o diferență între sexe. Femeile întoarce capul spre dreapta mai des, arătând obrazul stâng. Cercetătorii consideră că partea stângă a feței este considerată mai atractivă deoarece este controlată de partea dreaptă a creierului, care este responsabilă pentru emoții.

5. Dimensiunea nasului și ambițiile tale.


Studiul a 1700 de fotografii ale fețelor, de fapt ale nasului lor, a fost publicat în Jurnalul de Chirurgie Cranio-Facială în 2013. Cercetătorii au examinat 14 forme diferite ale nasului și le-au conectat cu diferite tipuri de personalitate. Se pare că un nas mai mare este, cu atât este mai ambițios proprietarul său. Acești oameni sunt mai înclinați să fie perfecționiști.
Oamenii de știință au cercetat chiar vârful nasului și au ajuns la concluzia că, dacă este mare și măcinat, atunci această persoană va fi un investitor excelent și un finanțator, iar dacă vârful este mic și delicat, atunci proprietarul său nu-i pasă prea mult de economisirea banilor.

6. Efectul lui Dorian Gray.


Chiar și două gemene identice, care sunt imposibil de distins, câștigă din ce în ce mai multe diferențe cu vârsta. Nu este vorba nici despre gene, ci despre stilul de viață pe care o conduce o anumită persoană . Modelele obișnuite imprimă modelul pe fețe în timp și vă ajută să arătați imediat ce fel de viață duce această persoană și ce ar trebui să se aștepte de la ei.

loading...

Add comment