Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când o ușă se închide,se deschide întreg Universul

Probabil cu toții am auzit zicala „când se închide o ușă, se deschide alta”.Dar, totuși există diferențe subtile de care trebuie să țineți cont. Aceste noi uși, aceste noi universuri pline de oportunități, nu apar doar magic. Trebuie să ieșiți să le găsiți și să știți să le folosiți mai departe.

Cu toții suferim din nou și din nou, ne atașăm de lucruri pierdute, de ceea ce nu am reușit niciodată și de amărăciunea tuturor dezamăgirilor pe care le-am avut.Cumva, în acest abis de emoții complexe, ceea ce facem adesea este să lăsăm un număr infinit de uși deschise.Dar ar trebui să încercăm să ne oprim și să simțim briza care suflă prin aceste uși pe jumătate deschise. Este un vânt rece care miroase a timpul oprit, a lacrimi uscate și a vise neîmplinite. Acest vânt poartă ecourile vocilor care ne-au făcut rău cândva.De aceea, este necesar să închideți aceste uși, pentru propriul dvs. echilibru emoțional și sănătate.

Viața ne obligă să luăm în permanență decizii pentru a fi fericiți. Cu toate acestea, dacă nu îndrăznești să închizi ușa lucrurilor care te-au rănit, singurul lucru pe care îl lași în urmă este propria ta fericire.Pentru că nu uitați, fericirea nu are preț, dar are reguli, iar una dintre ele este să îndrăznească să fie curajos. În cele din urmă, trebuie să ne obligăm să avansăm, să punem un picior în fața celuilalt și să ne deschidem inimile către experiențe noi, cu o doză sănătoasă de forță și curaj.

Închiderea unei uși nu este tocmai ușoară. Pentru că nu lăsați doar în urmă ceea ce vă face nefericiți, uneori, trebuie să dai drumul la anumite lucruri cu care te-ai identificat, care erau ale tale și te făcea fericit.Definiți-vă temerile și încercați să le raționalizați. Și întrebați-vă dacă în câțiva ani doriți să vă aflați în același loc în care vă aflați acum.Fiți conștienți de punctele forte.Proiectează-ți un plan pentru viitor.Lasă totul în urmă și mergi înainte cu inima goală, mintea calmă și ochii deschiși. Mergeți fără ură și fără resentimente.Închide ușa și privește în jur cu o speranță reînnoită către un nou Univers.

loading...

Add comment