Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Renunța la tot ceea ce îți provoacă nefericire, chiar dacă este o decizie grea.

Fericirea ta este modelată în cea mai mare parte de deciziile tale. Schimbarea modului în care te simți necesită să iei decizii dure pe care nu le-ai luat până acum. Cu toții vrem să facem acest lucru, dar teama ne stă în cale și ne oprește să luăm măsuri.Să fii confortabil și să iei decizii ușoare te va duce absolut nicăieri. Fericirea ta este importantă și ar trebui să-ți petreci timpul găsind modalități de a avea o viață fericită.Orice facem în viață și pe oricine întâlnim, o facem cu speranța de a ne atinge obiectivul final și acela de a fi cu adevărat fericiți.

Fericirea nu poate fi definită, deoarece nu reprezintă același lucru pentru toată lumea. Dar cred că toți ne străduim să găsim pacea interioară pe care o conectăm cu toții cu termenul de fericire. Și, deși am putea crede că muncim din greu pentru a atinge acea fericire, ceea ce majoritatea dintre noi nu știm este că suntem de fapt cei care ne ferim de a fi fericiți. Noi suntem cei care dăm prea mult din viața noastră oamenilor și lucrurilor care nu merită acest lucru.

Ar trebui să începi să fii fericit, prin a renunța la tot ceea ce îți provoacă nefericire.Desparte-te de o persoană care îți provoacă durere.Fie că este un partener romantic, membru al familiei sau chiar un prieten.Stai jos și gândește-te la cum te face să te simți această persoană. Înțelegeți că nicio decizie îndrăzneață nu va fi ușoară.Dar, cu siguranță vă va ajuta.Nu îți fie frică să iei decizii îndrăznețe.Dacă locul tău de muncă nu te face fericit și nu te mulțumește, atunci este timpul să renunți la el.Nu merită să stați într-un loc de muncă în care mergeți în fiecare dimineață la el, nefericit.Alegeți un nou loc de muncă unde puteți prospera.

Oricât de mult doare, trebuie să renunți la oricine și orice te face să te simți demn și nu suficient.Trebuie să dai drumul oricui te face să te simți nefericit, în ciuda întregii istorii pe care le-ai putea avea cu acești oameni și în ciuda a toate experiențele prin care ai trecut alături de ei.Știu că este ceva despre care nici măcar nu te poți gândi să faci și nu o să-ți spun că va fi ușor, dar ai încredere, va merita.Renunța la tot ceea ce îți provoacă nefericire, pentru a face loc fericirii în viața ta.Chiar dacă este o decizie grea, fii optimist!

loading...

Add comment