Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Legatura dintre infarct și apă – Este foarte bine de știut

Probabil că ați auzit multă lume spunând că nu mai bea apă seara, înainte de culcare, deoarece ar trebui să se trezeasca de mai multe ori în timpul nopții să meargă la baie. Ei bine, așa e. Oamenii urinează mai des în timpul nopții. Un medic cardiolog ne-a explicat și de ce. Gravitatea ține apa in partea inferioara a corpului cand stai in picioare (picioarele se umfla). Când ești culcat si partea inferioara a corpului, picioarele si restul sunt la nivelul rinichilor si atunci rinichii muta apa pentru ca e mai usor.Asta se leaga de ultima afirmatie. Stiam ca e nevoie de o cantitate minima de apa pentru a spala toxinele din corpul tau, dar este foarte important să știm și când trebuie să bem apa.

Dacă bei apă intr-un timp anume, ii maximizea acesteia eficienta in corp.Se spune că 2 pahare cu apă pe stomacul gol, după ce te-ai trezit, ajuta la activarea organelor interne. 1 pahar cu apa cu 30 de minute inainte de masă, ajuta la digestie. 1 pahar cu apa inaintea unei bai calde, ajuta la scaderea tensiunii arteriale. Iar,un pahar cu apa inainte de a merge la culcare, se spune că preintampina atacul cerebral sau infarctul.De asemenea medicii spun că a bea apa inainte de culcare ajuta si la prevenirea carceilor în timpul noptii.Muschii de la picioare au nevoie de hidratare.

În majoritatea cazurilor, infarctul apare ami des în timpul zilei. A face un infarct in timpul noptii, cand inima ar trebui sa se odihneasca, inseamna ca s-a intamplat ceva mai neobisnuit. Majoritatea oamenilor care au facut infarct in somn, nu s-au mai trezit. Dar s-ar putea sa va trezeasca durerea din somn. Daca acest lucru are loc, dizolvati imediat 2 aspirine in gura si inghititi-le cu putina apa.Acest lucru vă va ajuta să vă reveniți. Asezati-va intr-un scaun sau fotoliu, nu stați niciodată întins. Sunati repede la 112. Sunati un vecin sau un membru al familiei care locuieste in apropiere.

Răspândiți mai departe aceste informații, deoarece ar putea salva niște vieți. „Viata este un dar unic de la Dumnezeu”.

loading...

Add comment