Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă primești unul din aceste 5 semne, îngerul tău păzitor vrea să îți spună ceva.

Fiecare persoană deține cel puțin un înger păzitor. Cineva are un singur înger, iar cineva poate avea mai mulți.Îngerii îți respectă libertatea și nu vor interveni decât dacă este chemat sau dacă viața ta este în pericol. Îngerii comunică cu noi prin simțuri intuitive și semnale speciale.

Dacă te îndoiești de corectitudinea unei decizii, poți oricând apela la îngeri pentru confirmare. Semnele angelice ne ajută să ne conectăm cu ele, ne întăresc intuiția și ne oferă încrederea pentru a merge mai departe.

Totodată, îngerii ne oferă în mod constant semne, mai ales atunci când doresc să ne atragă atenția. Îngerii tăi îți cunosc toate dorințele, visurile, sentimentele adevărate, temerile, defectele, calitățile și viciile. Îngerii îți cunosc adevărata identitate de ființă umană și de spirit.

Îngerul tău păzitor îți transmite următoarele semne când vrea să ia legătură cu tine:
1.Zvon în urechi.
Zvonul în urechi este un mod dese ori utilizat în comunicare dintre îngeri și oameni. Acesta poate fi un semn de sprijin care îți amintește că îngerii sunt alături și sunt gata să te susțină.

De asemenea, este un semn de confirmare; sunetul în urechi indică faptul că acțiunile și gândurile tale în acest moment sunt corecte și importante. Dacă simți că îți zvonește în urechi, să știi că îngerii îți spun că ești pe drumul cel bun.

2.Cifra 11.
Numerele sunt limbajul universal pe care îl folosesc îngerii pentru a comunica cu noi. Numerele dublate sunt un mesaj, al cărui sens depinde de un număr specific.
Numărul 11, în special, ​​are multe semnificații, iar îngerii îl trimit repetat când vor să-ți spună ceva. 11 înseamnă ”trezirea”. Îngerii te îndeamnă să te „trezești” fie într-un sens spiritual, fie în sensul că este timpul să îți dai seama de un adevăr pe care eviți să-l vezi.

3.Pene.
Dacă, pe neașteptate, găsești o pană, acesta este un semn al îngerului păzitor: nu te descuraja! Este o consolare că totul va fi bine și nu ești singur. Nu lupta singur cu problema, cere îngerilor ajutor și îndrumare.

4.Șoimii.
Șoimul – un simbol al intuiției. Îngerii trimit șoimii ca un semn că ar trebui să-ți urmezi instinctele, deoarece intuiția nu te înșeală, chiar dacă punctul tău de vedere diferă de cele mai multe ori. Șoimul îți amintește că nu poți ignora adevărul.

5.Senzații stranii în regiunea plexului solar.
Chakra plexului solar (situată la 5 cm sub ombilic) este extrem de sensibilă la energie; de aceea se spune despre intuiție: „o simt în interiorul meu”. Îngerii trimit senzații în această regiune pentru a avertiza: ceva nu este în regulă!

Poți avea senzații de greață, tensiune sau chiar disconfort ușor. Nu ignora aceste simțiri – acordă atenție momentului în care apar.De exemplu, dacă începi să simți greață în prezența unei persoane, acesta este un semn că nu ar trebui să fii singur cu el.
Sursa: eustiu.com

loading...

Add comment