Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Sănătatea este în cap, nu în farmacie!” – 15 Citate de la un psiholog rus

Punctul de plecare este că tot ceea ce avem în viața noastră ne creăm noi înșine prin gândurile, emoțiile și acțiunile noastre. Deoarece sănătatea ne este dată la naștere ca resursă gratuită, nu am învățat să o apreciem.Când corpul nu poate face față atitudinii noastre ignorante, începe să obiecteze asupra acțiunilor noastre prin tot felul de boli. Deoarece orice om este un organism pe mai multe niveluri, motivul pentru posibile boli se poate situa pe niveluri complet diferite – corpul fizic, matricea energetică, sfera emoțională și sfera mentală.Pentru a fi un individ sănătos, trebuie să fiți „curat” și sănătos pe toate nivelurile.

Alexandru Sviyash este un scriitor rus și psiholog care a dezvoltat metoda unei vieți fără conflicte și de succes.El a scris nenumărate cărți care au avut un număr record de exemplare vândute.Iată în continuare câteva gânduri înțelepte de la renumitul psiholog rus!

„Trăiește acum senzația omului care vrei să devii mâine!”

„Dacă ești îndrăgostit sau cel puțin legat emoțional de cineva, nu uita – el sau ea nu îți sunt datori cu nimic!”

„Să fii pe placul tuturor este o sarcină aproape imposibilă.Cel puțin cât ești încă în viață!”

„Omul singur isi construieste in jurul sau un gard imens din aceste „nu e permis”, „nu pot”, „este imposibil”. Apoi se uita peste acest gard si ii invidiaza pe cei care traiesc in libertate.”

„Spiritul nostru determina existenta noastra. Sanatatea este in cap, nu in farmacie!”

„Fiecare persoana isi inventeaza o serie de defecte, apoi ani de zile sufera din cauza lor. Ei bine, e si asta o ocupatie.”

„De obicei, uitam repede de succesele noastre si ne concentram pe esecuri. Acest lucru este gresit. Trebuie sa tinem minte mereu de realizarile noastre – ele ne dau puterea de a cuceri inaltimi noi.”

„Dragostea este un fel de substanţă care ne metamorfozează fiinţa în măsura în care renuţăm la scumpul nostru orgoliu.”

„Gandurile noastre sunt cel mai creativ element al lumii noastre. Nici mainile omenesti, nici banii nu sunt capabili sa creeze atat de mult cat creeaza gandurile.”

„Organismul nostru nu este un rezervor pentru deseurile emotionale. El incearca sa lupte cu ele, apoi renunta. Boala este o forma de protest a organismului impotriva faptului ca ai facut un coș de gunoi din el.”

„Daca incerci sa intelegi semnificatia tuturor evenimentelor care ti se intampla, atunci te poti trezi foarte repede la o vizita la psihiatru.”

„Barbatul ideal este cineva, pe cine cunostea sotia ta pana cand s-a casatorit cu tine.”

„Trist, dar nimeni din noi nu realizează elementul ridicolului, în propria mentalitate supracoservativă.”

„Viața nu poate fi nici corectă, nici nedreaptă, deoarece totul în ea are cauze și efecte.”

„Începe să trăiești pentru tine, nu mai încerca să-i mulțumești pe alții!”

loading...

Add comment