Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Student la medicină,fost olimpic,oferă meditații gratis la matematică pentru elevii și părinții copleșiți de teme.

Radu Dimulescu, un tânăr de doar 21 de ani, student la medicină la „Universitatea de Medicina și Farmacie București”, în anul IV, oferă meditații online gratuite pe perioada pandemiei.Fost olimpic la matematică, tânărul oferă meditații pentru cei care nu se descurcă atât de bine cu matematica.

”Vreau să vin în ajutorul părinților și să ofer ajutor gratuit la teme pe toată perioada stării de urgență. Mai precis, cât timp scolile sunt închise, părinții pot să-mi trimită pe mail orice probleme sau exerciții la care nu se descurcă, iar eu răspund cu rezolvări detaliate”, spune Radu.

De aproximatix trei săptămâni, de când a început acest proiect online, Radu a ajutat 50, 60 de părinți cu copii în calsele 4, 5, până în clasa a 8-a.Aceștia i-au trimis probleme la matematică, iar tânărul le trimite înapoi rezolvarea cu tot cu explicații, astfel încât să înțeleagă.

Tânărul se gândește să-și aleagă ca specializare mai departe oncologie pediatrica, dar totuși spune că se mai poate răzgândi până atunci.Radu pe lângă oferirea de meditații gratis, practică și diferite sporturi precum ciclism, alergare, inot, drumetii montane, arte martiale mixte, schi.De asemenea, coordonează un proiect de voluntariat denumit „Sport pentru sanatate”, unde impreuna cu colegii săi de facultate tine ora de sport la clase de copii mici si îi incurajează sa faca mereu sport, sa fie competitivi dar corecti, sa manance sanatos si sa citeasca.Are și un blog unde scrie despre aventurile sale pe munte, sport, medicină și altele.Radu este un tânăr model pentru societatea noastră, care își dorește să ajute elevii din clasele V-VIII, deoarece știe din experința sa de elev, că atunci când pierzi din materie și nu stăpânești bine anumite noțiuni, recuperarea va fi foarte dificilă.

Din punctul nostru de vedere, în această perioadă, în care mulți părinții au stat acasă alături de copiii, a fost mult mai ușor să se ocupe de aceștia.Mai ales că, guvernul a decis să ofere concediu plătit părinților care rămân acasă cu cei mici, până în data de 12 iunie.Tot din cauza epidemiei de coronavirus s-a decis și încheierea anului școalar în data de 12 iunie, pentru a evita riscul infectării.

Poza a fost preluată de pe site-ul totuldespremame.ro.

loading...

Add comment