Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Am adormit într-o lume și m-am trezit în alta”

„Am adormit într-o lume, și ne-am trezit în alta. Dintr-o dată, Disney și-a pierdut magia, Parisul nu mai este romantic, New York nu mai stă în picioare, Zidul Chinezesc nu mai este o fortăreață, iar Mecca este goală.
Îmbrățișările și săruturile au devenit arme, iar a nu-ți vizita părinții și prietenii devine un act de iubire. Dintr-o dată realizezi că puterea, frumusețea și banii nu au nicio valoare și nu-ți pot oferi oxigenul pentru care te zbați.
Planeta își continuă viața și este în continuare frumoasă. Doar că a pus oamenii în cuști. Cred că ne trimite un mesaj: ”Voi nu sunteți necesari. Aerul, pamântul, apa și cerul sunt bine. Când vă veți reîntoarce, aduceți-vă aminte că sunteți oaspeții mei, nu stapânii mei.”

Aceste cuvinte aparțin autorului Haroon Rashid, care provine din Jammu și Cachemira, India.În 31 decembrie 2019 a scris o frumoasă poezie cu un gând în minte că atunci când cineva pe care îl iubim nu mai este, sau moartea celor dragi sau când sănătatea eșuează sau când viața nu vă oferă decât eșecurile, atunci farmecul lumii nu mai are nici un impact, nimic nu ți se pare magic, puternic.

O poezie foarte adevărată și emoționantă.Lumea nu mai este ce a fost.Suntem tot mai greu de mulțumit odată cu trecerea timpului.Probabil că totul se datorează acum și acestei pandemii.În aceste vremuri, în plină pandemie de coronavirus, problema modului în care lumea noastră contemporană s-ar putea schimba este subiectul cel mai discutat.Mulți gânditori cred că ordinea mondială, relațiile dintre guverne și societate și chiar viața de zi cu zi a oamenilor se vor schimba de nerecunoscut.Cei care nu sunt de acord cu părerea că „lumea nu va fi niciodată aceeași” subliniază incapacitatea persistentă a umanității de a învăța lecții, lipsa de vedere și inconsistența ființei umane. Pe de altă parte, există, de asemenea, convingerea că lumea este în continuă schimbare, iar pentru ca schimbările să se producă, astfel de șocuri nu sunt în niciun caz o necesitate.Există adevăr în toate aceste opinii, dar este incontestabil faptul că un eveniment atât de mare care a afectat întreaga lume va avea consecințe.

Noi sperăm că în final, ca toate lucrurile, acest lucru va trece, iar când se va întâmpla, plajele vor fi în continuare superbe, mâncarea va fi la fel de gustoasă și frumusețile țării noastre la fel de primitoare.

loading...

Add comment