Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Lecție de viață: „Cât timp este mama în viață, suntem copii”

Mama este ființa căruia îi datorăm viața. De aceea, trebuie să fim recunoscători cât timp ea este în viața noastră.Dacă nu ar fi fost pentru mama ta, nu ai fi respira acum.Mamele sunt coloana emoțională a familiei. Ele oferă locul de organizare pentru sentimentele tuturor și fac tot posibilul pentru a ne menține fericiți.Mamele noastre au muncit din greu și au făcut sacrificii, astfel încât viețile noastre să fie mai bune.

Când vrei să urci pe cel mai înalt munte, mama ta va face prânzul pentru tine. Ea este cea care vă va susține visurile când nimeni nu o va face.Limitele ei te-au făcut o persoană mai bună. S-ar putea să nu-ți fi plăcut unele dintre deciziile ei, dar mai târziu îi vei mulțumi pentru asta.Urechile și ochii mamei aud și văd totul.

Deși cât timp mama este în viață, tu rămâi copilul ei, ea te-a învățat să fii adult. Asta a fost treaba ei, și fără asta, trecerea prin lumea modernă ar fi foarte grea. Mama ta te-a forțat să-ți faci temele, dar acum realizezi cât de important a fost acest lucru.Zâmbetul unei mame, atunci când este îndreptat spre tine, face ca ziua ta să fie mult mai bună. Tot ce are nevoie este să știe că te-a ajutat să fii și să simți cel mai bine. Spune mulțumesc.

Nu îi vei spune niciodată că are dreptate, dar știi că are. Nu-i vei spune niciodată cât de mult te uiți la ea sau cum de fiecare dată când un profesor te întreabă cine e eroul tău, răspunsul este mama ta. Nu-i vei spune niciodată mulțumesc că te-a făcut să stai la birou și să-ți faci temele în timp ce toți prietenii tăi sunt afara, la joacă pentru că acum îți dai seama că toate acele ore petrecute cu temele au fost atât de valoroase. Nu-i vei spune niciodată mulțumesc că te-ai împotmolit cu supărarea ta și că te vei simți întotdeauna vinovată pentru că i-ai spus că o urăști într-un moment înfierbântat.Mamele sunt probabil unul dintre cele mai speciale cadouri pe care o persoană le-ar putea primi. Ele sunt acolo pentru a vă îngriji atunci când aveți nevoie cel mai mult.O mama este acolo să vă prindă când cădeți și vă iubește necondiționat chiar și atunci când sunteți la necaz.

Când vine vorba de ea, mama ta va fi întotdeauna unul dintre cei mai importanți oameni din viața ta. Respectați-o, iubiți-o și fii acolo pentru ea așa cum ea este acolo pentru tine.Legătura dintre mamă și copil este una care nu poate fi niciodată ruptă sau reprodusă.Spune-i că o iubești în fiecare zi și nu lăsa niciodată pauza de legătura dintre mamă și copil.Și nu uita, atât timp cât ea există tu ești un copil, ești copilul ei.

loading...

Add comment