Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Degeaba frumusețea este în oglindă, dacă nu este în suflet

Frumusețea este relativă.Unii oameni consideră trăsăturile feței, cele mai frumoase.Unii spun că înălțimea și structura corpului este principalul aspect al frumuseții. Unii spun că caracteristica ascuțită este cea mai importantă parte a frumuseții.În China frumusețea este diferită. În India este diferită. În Africa și țările europene, este diferită. Deci nu există o teorie comună pentru ca toți oamenii să fie frumoși, fiecare popor simte diferit frumusețea și își schimbă părerile din când în când.

Frumusețea este ceva care te atrage. Este armonioasă și plăcută de privit. Creează o senzație sănătoasă și confortabilă în atmosferă.Frumusețea este pozitivă. Vulgaritatea nu este frumusețe. Frumusețea atrage atenția nu dorința. Simplitatea este frumusețea.Fiecare persoană de pe pământ este frumoasă, unele dintre ele sunt mai frumoase decât altele.

Dar să nu uităm, degeaba frumusețea este în oglindă, dacă nu este în sufletul tău.Sufletul a fost creat de Dumnezeu și este ceva spiritual.Noi ca ființe umane este posibil să nu înțelegem pe deplin sufletul, dar în conformitate cu această nouă definiție a frumuseții, aceasta este cea mai frumoasă parte a ființelor noastre.Sufletul nu este ceva fizic.O analogie utilă în această privință este că Dumnezeu este ca Soarele și suntem ca niște oglinzi care arată calitățile Sale. Sufletul ar fi ca lumina din oglindă. Nu se află în interiorul oglinzii, dar emană dintr-un plan superior și permite oglinzii să funcționeze și să își servească scopul. Sufletul este partea dintre noi care arată aceste calități ale lui Dumnezeu. Sufletul fiecăruia este frumos.

Poate dacă am încerca cu toții să punem un pic mai multă frumusețe în viața noastră, în lucrurile pe care le creăm și în cuvintele și faptele pe care le practicăm, am fi capabili să consolidăm această calitate în societate și să contribuim la o lume mai bună.Cei mai frumoși oameni nu sunt cei care petrec ore în șir în saloanele de înfrumusețare sau în clinicile de chirurgie estetică, ci sunt cei care văd frumusețea în toți ceilalți din jur.Deși se spune din bătrâni că, chipul e oglinda sufletului, în ziua de azi acesta poate fi prea mult modificat, însă un suflet nu poate fi schimbat decât de persoana care îl deține , de nimeni altcineva.

loading...

Add comment