Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu te întoarce niciodată în brațele celui care te-a făcut să suferi.Te va răni din nou.

Unii oameni au puterea de a arunca o vrajă asupra noastră și tindem să fim atrași de ei și să credem ca nu mai putem trăi fără ei. Când defapt, implicarea cu astfel de oameni ne lasă doar cu experiențe îngrozitoare, dar nu putem înceta să ne întoarcem la ei.Oricât am încerca, de multe ori cedăm și ne întoarcem la ei.În ciuda trădării, torturii emoționale și fizice, uităm de toate și încercăm să mergem mai departe.

În primul rând, este ușor să spui „nu te întoarce la el / ea”, dar este chiar greu să o faci.Vrei vremurile bune înapoi, vrei persoana care te-a făcut să te simți în viață și ți-a oferit lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate sprijini.Motivul pentru care nu ar trebui să o faceți este că, în cele mai multe cazuri, lucrurile nu se vor schimba.Cel mai rău lucru este să fii prins de emoțiile vechi. Este greu să mergi mai departe, dar și mai greu să dai drumul a doua oară când chiar ai crezut că lucrurile vor fi altfel. Este greu să nu-i lași înapoi pentru că sunt familiari și se simte bine să vorbești cu cineva care te „primește”. Este greu să nu vrei să oferi lucrurilor o a doua șansă sau să surprinzi și să amintești despre vremurile vechi. Este greu să te îndepărtezi, întrebându-mă dacă a doua oară ar fi altfel, dacă de data asta înseamnă într-adevăr ce spun și dacă s-ar putea să se rezolve efectiv de data aceasta.

Este de înțeles să chestionezi și să simți acele lucruri, cu toate acestea, te joci cu focul. Dacă credeți că el / ea va înceta să vă mintă, să nu vă mai înșele, să nu mai lupte cu dvs., să nu vă facă să vă simțiți fără importanță, să opriți orice este ceea ce a făcut ca lucrurile să se destrame în primul rând, șansele sunt ca acestea să nu se întâmple . S-ar putea întâmpla la început, dar nu va dura. Adevărul este că lucrurile nu tind să se schimbe, deoarece este foarte rar atunci când oamenii se schimbă. Se întâmplă? Da, dar să fii mereu obosit să ai încredere în cineva care te-a rănit continuu în trecut. Asigurați-vă că dacă îi dați o nouă șansă, cu siguranță va fi diferit.

O relație reprezintă o tonă de muncă și trebuie să te adaptezi, să faci compromisuri, să înțelegi și să crești unul cu altul. Dacă el / ea nu făcea acele lucruri cu tine pentru început, nu va fi altfel a doua oară.În concluzie, nu te întoarce niciodată la o persoană care ți-a făcut rău.

Dacă te-a rănit, cel mai bun lucru este să mergi mai departe.Poate nu te merită. Știți ce meritați, ce aveți nevoie pentru a vă face fericit, cum doriți să fiți tratat și nu acceptați nimic mai puțin decât standardele pe care le stabiliți pentru voi. Nu lăsa să te doară din nou și să nu te uiți niciodată înapoi când știi că nu va fi diferit.

loading...

Add comment