Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cercetatorii de la NASA spun ca au gasit casa lui Dumnezeu

In 1994, Telescopul Spatial Hubble a fotografiat un obiect gigantic, evident artificial, plutind in spatiu. Angajatii NASA l-au botezat ca locuinta a lui Dumnezeu. Conducerea americana a decis sa pastreze totul in secret. Dar informatiile au iesit.

Obiect interesant – In decembrie 1994, specialistii NASA au primit un alt lot de fotografii realizate de Observatorul spatial Hubble. Un loc de ceata mic pe una din imagini a starnit interes.

Aparitia sa nu a putut fi explicata nici prin interferenta cu transmiterea semnalului catre Pamant, fie prin orice efect optic. O parte interesanta a cerului instelat a fost recaptata cu rezolutia maxima pentru Hubble.

In imagini, oamenii de stiinta au vazut o structura radianta, structura prea corecta pentru a fi considerata o lucrare de natura.

Este greu sa vorbim despre dimensiunea sa. Chiar si “uriasul” si “gigantul” nu sunt in niciun fel potrivite pentru un obiect masurat in miliarde de kilometri. Planeta noastra ar fi doar un bob de nisip pe strazile acestui oras (esoreiter.ru) .

Specialistii socati, fara a se restrange definitiile, au numit obiectul “oras” si i-au dat numele Rezident al lui Dumnezeu. Nimeni nu si-a imaginat cat de apropiati erau cu adevarul.

Surpriza locului lui Dumnezeu – Urmarind obiectul, oamenii de stiinta au stabilit ca, impreuna cu galaxia, se misca relativ la Pamant.

Astronomii NASA au descoperit locuinta lui Dumnezeu

Cu toate acestea, atunci cand specialistii care folosesc calculatoarele au construit un model tridimensional al acestei parti a universului, au fost asteptati de o “surpriza”.

Si toate celelalte galaxii se misca cu adevarat in raport cu Locuinta lui Dumnezeu, dar “orasul” insusi nu zbura nicaieri, pentru ca se afla chiar in punctul in care totul zboara. Locuinta lui Dumnezeu se afla chiar in centrul universului.

Un obiect tehnogenic ciudat descoperit in spatiu a fost raportat la varf. Soarta descoperirii surprinzatoare a fost discutata de presedintele Bill Clinton si vicepresedintele Albert Gore.

In cele din urma, am decis ca nu ar trebui sa perturbem umanitatea si sa interzicem publicarea tuturor informatiilor referitoare la Locuinta lui Dumnezeu. Dar a fost prea tarziu.

Toate fotografiile realizate de Hubble aproape imediat sunt stabilite in domeniul public pentru revizuire. Inainte ca “imagini interesante” sa fie preluate de pe server, mai multe laboratoare astronomice au reusit sa le copieze.

La inceputul anului 1995, una dintre revistele stiintifice germane a primit un mesaj despre descoperirea NASA, din reviste stiintifice informatia raspandita prin intermediul tuturor mass-media. Jin a zburat. Informatiile au incetat sa mai fie secrete.

Ce se gaseste in spatiu? Nu exista lipsa de teorii. Fiecare articol despre Locuinta lui Dumnezeu se incheie cu un paragraf care prezinta urmatoarea versiune a naturii obiectului. Cele mai “difuzate” sunt urmatoarele:

1.Este intr-adevar un habitat al Creatorului. Locul de resedinta al sufletelor celor care au plecat de pe Pamant.

2.Obiectul este crearea unei anumite super-civilizatii. Daca exista alte fiinte inteligente in Univers, este posibil ca unii dintre ei sa fi atins un nivel atat de inalt de dezvoltare incat sa poata crea obiecte artificiale de o asemenea amploare.

Astazi, ISS zboara in jurul Pamantului si ce va lansa omenirea in spatiu in 500 de ani?

Si NASA, ce este NASA? La urma urmei, nimeni nu se indoieste ca specialistii sai continua sa monitorizeze Locuinta lui Dumnezeu. Deci, in 20 de ani, intr-adevar, un obiect ciudat nu a adus alte surprize?

NASA, in ciuda numeroaselor publicatii, refuza in mod categoric sa comenteze: exista o analiza si o analiza suplimentara a imaginilor obtinute.

Si ce altceva poate spune? Nu stiu ce casa sau ce au vazut acesti oameni de stiinta insa ma bucur ca sunt constienti ca exista Un Dumnezeu care iubeste omul si EL l-a creat cu atata iubire si puritate. Doar omul sa-si dea seama ca fara Creator nu se poate in aceasta viata si mai mult in cea viitoare.

Ce fel de casa imi veti zidi voi Mie?”

Dumnezeu nu locuieste in case facute de maini omenesti, caci cerurile cerurilor nu-L pot cuprinde iar pamantul este asternutul picioarelor Lui. Totusi, El locuieste undeva. Unde?

In cartea catre Evrei, in cap 10 vers 6b citim: „Mi-ai pregatit un trup.” Dumnezeu umbla pe picioarele tale, vorbeste cu gura ta, lucreaza cu mainile tale. El se manifesta prin fiinta ta, prin acest cort de carne (sau vas de lut).

Sursa: http://sclipiri.ro/cercetatorii-de-la-nasa-spun-ca-au-gasit-casa-lui-dumnezeu/

loading...

Add comment