Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mai periculos decât omul rău,este omul care se preface că e bun

În lume există mulți oameni cruzi care se deghizează ca fiind oameni buni.Acești oameni îi rănesc și îi atacă pe ceilalți folosind șantajul emoțional, răutatea și agresiunea. Par a fi prietenoși la prima vedere, dar sub acea „mască” se ascund ulterior motive și frustrări profunde.

De obicei ei oamenii cauzează rău pentru că ei înșiși au fost răniți la un moment dat în viața lor. Sau că cei care au fost răniți, îi vor răni pe alții. Cu toate acestea, chiar dacă aceste idei au o bază în adevăr, există un alt aspect pe care nu este întotdeauna dorit să îl recunoaștem. Răul există. Uneori, oamenii cruzi au anumite componente biologice care îi înclină spre anumite comportamente agresive.

În viața noastră de zi cu zi, interacționăm cu tot felul de oameni.Uneori suntem victime ale acestor tipuri de interacțiuni: falsă bunătate, agresivitate ascunsă, manipulare, egoism subtil, sarcasm dăunător și altele de acest gen.Oricine poate fi o victimă a acestor tip de oameni.Nu contează ce vârstă ai, care este statutul tău social sau ce experiențe anterioare ai avut. Aceste persoane locuiesc în familiile noastre, la locurile de muncă și în orice altă situație. Există însă multe moduri de a le identifica.

O persoană care are întuneric în inima lor te va captiva cu minciuni. Se vor deghiza cu cuvinte frumoase și acțiuni nobile, dar șantajul va apărea încet. Și apoi vine frica, vinovăția și abuzul mental.
Există o singură opțiune pentru a contracara aceste dispozitive: intoleranța. Nu contează dacă este sora, partenerul sau colegul tău. Oamenii care îți tulbură sentimentul de calm și echilibru caută doar un singur lucru: să-ți stingă stima de sine și să te controleze.Acești oameni sunt mai periculoși decât omul rău.Veți simți clar că nu există scăpare, că vă au sub controlul lor. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că „persoana cea mai puternică este una care este stăpână pe sine”.Singura opțiune este de a pune distanță între tine și ei.

loading...

Add comment