Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Dumnezeu fără noi rămâne tot Dumnezeu.Noi fără Dumnezeu suntem nimic”

În viața credinței, o simplă prepoziție determină rezultatul final: Cu Dumnezeu, totul este posibil. Fără Dumnezeu, nimic nu este posibil.Aceasta este ucenicia reală – dependență completă de Dumnezeu în orice. Viața noastră trebuie să fie suficientă pentru Dumnezeu și nu suficientă de sine. Acesta este singurul mod de a da roade ca adevărat discipol al său.

A trăi într-o dependență completă de El necesită o mare smerenie din partea noastră. Zilnic trebuie să ne smerim în fața lui și să recunoaștem că în afară de el nu putem face nimic.Fără El, nu avem capacitatea de a da roade; El are toate comorile temporale și spirituale și poate furniza totul și orice din abundența sa plinătate.Dar înainte să putem ajunge la punctul de a ne putea pune încrederea în Dumnezeu, trebuie să devenim conștienți de nevoia noastră de El.Noi, care suntem bogați după standardele mondiale, bine hrăniți și bine adăpostiți, suntem împovărați cu un dezavantaj ironic … Anume că ne este ușor să concluzionăm că nu avem nevoie de Dumnezeu. „Dumnezeu este pentru cei care nu pot face acest lucru de unul singur.”

Înțelepciunea și înțelegerea cu care am fost înzestrați la confirmarea noastră ne determină să ajungem la concluzia că avem nevoie de Dumnezeu, deoarece fără El nu suntem de fapt nimic.Rugăciunea este admiterea deschisă că fără Dumnezeu nu putem face nimic. Iar rugăciunea este întoarcerea de la noi înșine către El, în încrederea că va oferi ajutorul de care avem nevoie.

Suntem creați pentru a trăi într-o relație cu Dumnezeu. Fără asta, viața nu va avea niciodată sens. Pentru că doar EL este acolo, mereu, fără excepție prezent, pentru tine.Chiar şi atunci când pare că nu e lângă tine, chiar și atunci când simți că nu aude sau când crezi că refuză să-ți răspundă.La bine sau la rău, la bucurie sau tristețe, in vremuri bune sau mai putin bune.Există un contrast puternic în Biblie între viața cu Dumnezeu și viața fără Dumnezeu.Fără Dumnezeu, viața nu are niciun scop și fără scop, viața nu are niciun sens. Fără semnificație, viața nu are nici o semnificație sau speranță.

loading...

Add comment