Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu băga mâna în foc pentru nimeni.Toți te trădează cândva

Este normal să simți că toată lumea este pe cale să te trădeze la un moment dat? Ei bine, puteți fi foarte ușor trădați atunci când aveți încredere în persoanele greșite.Dacă nu aveți încredere în ele și fac lucruri care nu vă plac, nu v-au trădat.

Prea mulți dintre noi ne simțim trădați la un moment dat în viața noastră. Se poate întâmpla în atâtea moduri, cu oameni diferiți. Dar de oriunde provine, indiferent de forma pe care o ia, provoacă un anumit grad de suferință.Trădarea este printre cele mai devastatoare pierderi pe care le poate suferi o persoană. Trăim într-o cultură oarbă de trădare și intolerantă la durerea emoțională. Pierderea se întâmplă în multe experiențe și circumstanțe și ne poate afecta profund. Cel care a fost trădat se întristează.

Odată încrederea încărcată, este greu să reîncepi.Aveți încredere mai puțin, aveți grijă, luați-vă măsurile de precauție nu vă așteptați niciodată la nimic, astfel încât să nu fiți înșelați de nimeni.Încercați să valorificați oamenii prin acțiuni, nu prin cuvinte.Nu garantați pentru nimeni.Oamenii sunt diferiți.Iar încrederea odată pierdută, nu se mai regăsește cu ușurință. Nici într-un an, poate nici măcar într-o viață. Emoțiile vechi și durerea sunt întotdeauna la îndemână, așteptând să vă amintească că nimic nu va mai fi la fel.

În cele din urmă, cel mai important este să accepți trădarea.Este singura modalitate de a merge mai departe. A menține înseamnă a vă face rău. Puteți supraviețui acestor leziuni numai dacă sunt recunoscute și acceptate. Amintiți-vă, sentimentele nu sunt niciodată greșite sau rele. Ceea ce facem din cauza sentimentelor poate fi greșit sau rău, dar aceasta este o alegere.Trebuie să-ți continui viața și să mergi mai departe cu fruntea sus, chiar dacă ai fost trădat.

Viața nu este întotdeauna plină de fericire și bucurie.Mai trecem și prin durere și vărsăm lacrimi.Deși doare adânc, durerea este insuportabilă, dar odată ce lucrurile se schimbă, de asemenea, într-o astfel de stare, trebuie să-ți oferi tot mai mult timp pentru tine.Și fericirea este înăuntru, durerea doar o acoperă și ne face greu să o găsim, dar dacă o căutăm, o putem găsi din nou.

loading...

Add comment