Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă viața îți trimite oameni minunați, înseamnă că meriți asta

Dacă viața vă oferă oameni minunați, este pentru că o meritați, pentru că lucrurile bune nu cad din cer doar așa, fără un motiv anume.Odată cu prietenia, lucrurile se întâmplă aproape în același mod ca și cu iubirea: oamenii cred că știu totul. Se consideră doctori în relații și maeștri în emoții.Cu toate acestea, oameni minunați sunt cei care intră în viața voastră fără să te avertizeze și pe care nu vreți să-i părăsiți niciodată.Cei mai excepționali oameni sunt alături de tine nu întâmplător, ci pentru că îi meritați, pentru că știi foarte bine cât valorează sufletul lor și noblețea inimilor lor.

Dacă avem alături oameni care ne îmbogățesc viața, este pentru că înțelegem cum funcționează acele fundații care sunt construite din respect și magia unei prietenii puternice.

Există oameni, alături de care te simți acasă.
Poate că este vorba despre partenerul, familia, prietenii, sau, de ce nu, chiar toți.Cu toții avem o casă emoțională, o hartă foarte intimă, unde sunt trasate povești mici și în care se vorbește o singură limbă: cea a afecțiunii sincere, a emoțiilor care ne ajută să creștem și să ne vindecăm. Acasă, este căminul pe care nu trebuie să-l uităm niciodată, este unul care necesită multă muncă.

Prietenia, ca și iubirea, este îngrijită în fiecare zi și trebuie să avem grijă de rădăcinile sale, astfel încât această legătură să fie puternică, demnă și capabilă să facă față oricărei furtuni.Oameni minunați pot apărea din întâmplare. Dar cine va rămâne alături de noi, numai timpul va spune.Nu putem uita că în fiecare casă, există bătălii și diferențe.Dragostea și prietenia pe care ni le oferă acești oameni excepționali ne definesc, de asemenea, pentru că împărtășim aceleași povești, pentru că am umblat pe aceleași căi; știm ce merită și de aceea îi merităm.

A avea oameni minunați de partea noastră este un sinonim pentru bunăstare și sănătate. Cu toate acestea, relațiile pozitive și cu adevărat semnificative în viața noastră abia pot fi numărate pe degetele unei mâini.

Oamenii vin și pleacă, dar sufletul rămâne.
Datorită rețelelor de socializare, oamenii încep să stabilească prietenii bazate pe interese comune. Formăm grupuri și subgrupuri acolo, unde putem împărtăși experiențe, vise și dorințe.Așadar, multe dintre aceste prietenii sunt efemere sau conectate la un singur tip de activitate sau nevoie foarte concrete.

Există prieteni care vin și pleacă, care durează cât un contract de muncă sau un contract de închiriere.Deoarece a te înțelege bine cu toată lumea nu este o obligație, există prietenii care pur și simplu se termină.Oamenii extraordinari sosesc pe măsură ce continuați să vă cunoașteți mai bine și vă dați seama că v-ați format împreună propria casă, că oamenii dvs. sunt teritoriul dvs. și că investiția în ei este investiția în propria viață, în sănătatea dvs. și în propriul destin. Există oameni cărora le place să spună că „nu merit prietenii sau familia pe care o am”, dar aceasta este o greșeală. Îi merităm pentru că-i prețuim, pentru că-i îngrijim și pentru că le place să fie alături de noi, axact așa cum suntem.Merităm să fim fericiți și să învățăm în fiecare zi de la oamenii minunați, pe care viața îi trimite pentru noi.

loading...

Add comment