Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
experiment-pentru-sanatate

Un experiment care verifică sănătatea în doar 30 de secunde

Experimentul nr.1 – Se ține pumnul strâns timp de 30 de secunde, apoi se deschide.
Strângerea pumnului face ca vasele de sânge de sub brațe să fie strânse și presiunea asupra palmelor mâinilor. Această acțiune de strângere va bloca sistemul circulator, astfel încât palmele vor deveni albe.Când mâna devine albă, dacă redă imediat culoarea inițială, înseamnă că vasele tale de sânge sunt încă sănătoase. Cu toate acestea, dacă durează mai mult de 10 secunde pentru a se recupera, ar trebui să fii atent, ceea ce poate fi un semn de arterioscleroză.

Experimentul nr.2 – Se strâng buricele degetelor în palmă, folosind cât mai multă forță.
Degetele omului au multe pavilioane care trec prin ele. Au o relație strânsă cu organele interne, mai ales dacă un deget se simte dureros, ceea ce înseamnă că organele interne asociate cu meridianele au probleme. Simțirea durerii la fiecare poziție diferită a degetului semnalează problema în diferite părți.

Persoanele cu durere la degetul mijlociu suferă adesea de boli ale inimii sau ale intestinului subțire. Reflexologia este strâns legată de inimă, așa că atunci când vine atacul de cord, folosiți forța vârfului degetului mic, care poate ajuta la ameliorarea durerii. Când starea intestinului subțire nu este sănătoasă, se poate folosi forța de presiune pe o parte a degetului mic.

Persoanele cu degetul arătător lung sunt mai susceptibile de a avea un atac de cord. Când se simte presiune și durere asupra degetului inelar, aceasta poate fi cauzată de simptome de durere în gât sau dureri de cap. Când persoana este afectată de gripă, febră, puteți freca mâinile în poziția superioară a degetului, ceea ce ajută la reducerea bolii.

Atunci când apare constipația, ea pune presiune pe acea zonă provoacă degetul arătător să se simtă foarte dureros, indicând că suferi de constipație.Presiunea apărută la nivelul degetului mare este strâns legată de plămâni.

Dacă se simte o durere aparte pe orice deget al mânii, atunci cu siguranță ar trebui să acordați atenție, este posibil ca o parte a corpului să fie corelată cu problema, cel mai bine este să mergeți la examinarea spitalului.Chiar dacă este uşoară, este legată şi de punctul de acupunctură, ceea ce indică faptul că corelaţia prezintă semne de anomalii.

În viața normală, putem folosi și singuri aceste metode pentru a ne verifica starea de sănătate.Sunt foarte eficiente și pot semnala o problemă sau un semn că ar trebui făcută o vizită medicului specialist.

loading...

Add comment